Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
白雪仙
Pak Suet-Sin  ♀





 
Filmography (1947-1968)
 
  演員 (122 films)
    火樹銀花 (1947)    
    晨妻暮嫂 (1947) ... 陳素貞
    黃金世界 (1948)    
    百子千孫 (1948) ... 桂英
    連生貴子 (1949) ... 陳翠環
    金玉奴棒打薄情郎 (1950)    
    福至心靈 (1951)    
    雙料夫妻 (1951)    
    食飯神仙 (1951)    
    歌唱沙三少 (1951)    
    多情孟麗君 (1951)    
    人海狂潮 (1951)    
    呷錯醋 (1951)    
    老婆皇帝 (1952) ... 龍美玲
    財來自有方 (1952)    
    如意吉祥 (1952) ... 許燕萍
    一對胭脂馬 (1952)    
    呂布戲刁蟬 (1952) ... 刁蟬
    兩個歌王 (1952) ... 蔡燕芳
    歌唱倫文敘 (1952)    
    酒樓戲鳳 (1952)    
    迷樓金粉 (1952)    
    火燒阿房宮 (1952) ... 儲妃
    萬花錦繡 (1952)    
    歌唱十二釵 (1952) ... 白玉霜
    生紅娘三戲張君瑞 (1952) ... 紅娘
    舞台春色 (1952)    
    戲迷情人 (1952)    
    紅白牡丹花 (1952)    
    拜錯石榴裙 (1952) ... 李雲仙
    為情顛倒 (1952)    
    晨妻暮嫂 (1952)    
    時來運到 (1952) ... 馬梅芳
    大光燈 (1952)    
    骨肉喜相逢 (1953)    
    花街紅粉女 (1953)    
    三喜臨門 (1953)    
    司馬琴挑寡婦心 (1953)    
    呆佬嫁女 (1953)    
    慈善紅伶歌唱大會串 (1953)    
    賣花讚花香 (1953)    
    紅粉多情 (1953)    
    財歸財路 (1953)    
    伶王艷史 (1953)    
    做慣乞兒懶做官 (1953) ... 王秋萍
    密運 (1953)    
    牛耕田馬食穀 (1953) ... 章家寶
    歌唱海棠紅 (1953)    
    糊塗脂粉客 (1953)    
    五諫刁妻 (1953)    
    佳人有約 (1953) ... 王瑪莉
    同人唔同命 (1953)    
    鬼媒 (1954)    
    錦艷同輝香雪海 (1954)    
    自梳女 (1954)    
    搖紅燭化佛前燈 (1954)    
    媽姐淚 (1954)    
    初為人母 (1954) ... 分飾古秋雲, 黃慧珠
    富士山之戀 (1954)    
    苦命妻逢苦命郎 (1954)    
    陳繡 (1955)    
    好事成雙 (1955)    
    日月重光 (1955)    
    佛前姊妹花 (1955)    
    玉女香車 (1955)    
    姑嫂情深 (1955)    
    簷前滴水 (1955)    
    紅拂女私奔 (1955)    
    恨不相逢未嫁時 (1955)    
    銀河抱月 (1955)    
    花都綺夢 (1955)    
    蕭月白正傳(上集) (1955)    
    璇宮春色 (1955)    
    後窗 (1955)    
    鴻運喜當頭 (1955)    
    半夜奇談 (1955)    
    龍虎笙歌戲鳳凰 (1955)    
    七世姻緣 (1955)    
    春花日日紅 (1955)    
    丁財兩旺喜盈門 (1955)    
    彩鳳入誰家 (1955)    
    情海恩仇 (1955)    
    蕭月白正傳(下集) (1955)    
    陳姑追舟 (1955) ... 陳妙嫦
    雲想衣裳花想容 (1956)    
    霸王妖姬 (1956)    
    滿堂吉慶 (1956) ... 張明珠/張淑賢
    杜十娘怒沉百寶箱 (1956) ... 杜十娘
    瓦鬼還魂 (1956)    
    小冤家 (1956)    
    慈母頌 (1956)    
    碧血恩仇萬古情 (1956)    
    九子登科十狀元 (1956)    
    苦海鴛鴦 (1956)    
    刁蠻郡主戲玉郎 (1957)    
    唐伯虎點秋香 (1957)    
    人心博人心 (1957)    
    荔枝記 (1957) ... 益春
    財星高照 (1957)    
    畫裡天仙 (1957)    
    宮主刁蠻駙馬嬌 (1957)    
    桃花仙子 (1958)    
    三審狀元妻 (1958)    
    凄涼媳婦 (1959)    
    紫釵記 (1959)    
    帝女花 (1959)    
    九天玄女 (1959)    
    三年一哭二郎橋 (1959)    
    蝶影紅梨記 (1959) ... 謝素秋
    跨鳳乘龍 (1959)    
    可憐女 (1959)    
    芙蓉傳 (1959)    
    獅吼記 (1959)    
    枇杷巷口故人來 (1959)    
    穿金寶扇 (1959)    
    妻嬌郎更嬌 (1960)    
    芸娘 (1960) ... 芸娘
    西施 (1960)    
    紅梅白雪賀新春 (1960)    
    香江花月夜 (1961)    
    觀音得道香花山大賀壽 (1966)    
    李後主 (1968) ... 小周后