Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姜大川
Chiang Ta-Chuan  ♂
Aliases:  姜大村





 
Filmography (1979-2004)
 
  演員 (37 films)
    天狼星 (1979)    
    荒漠英雄傳 (1981)    
    我要做好子 (1982)    
    七步干戈 (1982)    
    黑市夫人 (1982)    
    心愛的人 (1982)    
    鄉下阿郎 (1983)    
    討海的人 (1983)    
    誰人了解我 (1983)    
    大蛇王 (1984)    
    重犯出擊 (1988)    
    明星夢 (1988)    
    關渡風雲 (1988)    
    勾魂黑薔薇 (1988)    
    角頭兄弟 (1989)    
    海口人 (1989)    
    野性之旅 (1989)    
    黑道火狐狸 (1990)    
    黑蝴蝶 (1990)    
    情慾世界 (1992)    
    波霸總動員 (1993)    
    喋血城市 (1993)    
    龍父虎子 (1993)    
    生死一線 (1994)    
    94'應召女郎 (1994)    
    賭城快活女 (1996)    
    步步殺機 (1996)    
    極道英雄 (1998)    
    X檔案之殺手情人 (1999)    
    護法奇兵 (2000)    
    靠黑翻紅 (2000)    
    我隻會殺人 (2000)    
    網路殺手 (2000)    
    駭客尖兵 (2003)    
    X 檔案之惡殺 (2004)    
    陰險人物 (2004)    
    X檔案之懺悔 (2004)