Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
泰山(1)
Tai San (1)  ♂





 
Filmography (1972-1989)
 
  演員 (90 films)
    黑名單 (1972)    
    血酒後街 (1973)    
    廣東小老虎 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    神奇奪命計 (1975)    
    武師,花旦,大流氓 (1977)    
    發錢寒 (1977)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    十大殺手 (1977)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    肥龍過江 (1978)    
    紮馬 (1978)    
    漩渦 (1978)    
    湮報復 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    狙擊十三 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    廣東十虎 (1978)    
    黑帶恨 (1978)    
    死亡遊戲 (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    豬肉榮 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    無名小卒 (1979)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    手扣 (1979)    
    打出頭 (1979)    
    迷拳三十六招 (1979)    
    六合千手 (1979)    
    阿彌得道 (1979)    
    老鼠拉龜 (1979)    
    龍虎門 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
    偷渡來客 (1979)    
    四大跛拳 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    鹽皇今 (1979)    
    萬人斬 (1980)    
    鹹魚番生 (1980)    
    黃飛鴻與鬼腳七 (1980)    
    識英雄重英雄 (1980)    
    阿Sir劈砲 (1980)    
    隻手遮天 (1980)    
    江湖檔案 (1980)    
    瘋狂大老千 (1980)    
    滑稽時代 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    歡樂神仙窩 (1981)    
    連環大鬥法 (1981)    
    金殺手 (1981)    
    長輩 (1981)    
    老鼠街 (1981)    
    打雀英雄傳 (1981)    
    阿燦當差 (1981)    
    鬼馬智多星 (1981)    
    提防小手 (1982)    
    小生怕怕 (1982)    
    最佳拍檔 (1982)    
    熱浪 (1982)    
    霍元甲 (1982)    
    難兄難弟 (1982)    
    我愛夜來香 (1983)    
    少爺威威 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    猛鬼出籠 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    火拼油尖區 (1983)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983)    
    無名火 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    人嚇鬼 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    淫種 (1984)    
    神勇雙響炮 (1984)    
    江湖了斷 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    福星高照 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    龍在江湖 (1986)    
    扭計雜牌軍 (1986)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    義本無言 (1987)    
    奇蹟 (1989)