Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
譚新風
Tam San-Fung  ♂

 
Filmography (1947-1965)
 
  導演 (7 films)
    生財有道 (1947)    
    南島相思曲 (1947)    
    黃金潮 (1947)    
    江湖鐵漢 (1948)    
    一日夫妻百日恩 (1948)    
    明星夢 (1951)    
    天堂春夢 (1951)    
  演員 (8 films)
    白髮魔女傳(大結局) (1959) ... 辛老伯
    恩情(下集) (1960) ... 醫生
    我要活下去 (1960)    
    荒島驚魂 (1960) ... 馬廠長
    金粉世家(下集) (1961)    
    花花世界 (1962)    
    千金之女 (1963) ... 醫生甲
    苦戀 (1964) ... 醫生
  編劇 (14 films)
    南島相思曲 (1947)    
    黃金潮 (1947)    
    生財有道 (1947)    
    一日夫妻百日恩 (1948)    
    三劍俠 (1948)    
    明星夢 (1951)    
    天堂春夢 (1951)    
    紅粉飄零 (1951)    
    發財添丁 (1952)    
    錦繡人生 (1954)    
    春歸何虎 (1957)    
    月宮寶盒 (1958)    
    天荒情未了 (1965)    
    飄零雁 (1965)