Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鐘榮
Chung Wing (1)  ♂
Aliases:  鍾榮,  蔡宗榮





 
Filmography (1979-1995)
 
  動作設計 (3 films)
    清宮啟示錄 (1983)    
    游俠情 (1984)    
    殺手風雷 (1995)    
  助理指導 (10 films)
    背叛師門 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    六指琴魔 (1983)    
    老鷹的劍 (1984)    
    特技雙雄 (1991)    
    八月鬱金香 (1992)    
    無線電影:死角 (1994)    
    再世情未了 (1995)    
    共闖天涯 (1995)    
    明日天涯 (1995)    
  演員 (62 films)
    手扣 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    六三三 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    鴻勝蔡李佛 (1979)    
    奪棍 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    雙辣 (1980)    
    穴門鷹爪 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    奇門遁甲 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    新天龍八部 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    幫規 (1982)    
    水晶人 (1983)    
    火拼油尖區 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    望子成蟲 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    傻探出更 (1984)    
    老鷹的劍 (1984)    
    尖東梟雄 (1985)    
    江湖了斷 (1985)    
    威龍猛探 (1985)    
    花心紅杏 (1985)    
    龍虎智多星 (1988)    
    刑警本色 (1988)    
    血夜天使 (1988)    
    我未成年 (1989)    
    飛越危牆 (1989)    
    忠義群英 (1989)    
    義膽群英 (1989)    
    同根生 (1989)    
    火舞儷人 (1989)    
    省港旗兵第三集 (1989)    
    洗黑錢 (1990)    
    棄卒 (1990)    
    血在風上 (1990)    
    喋血風雲 (1990)    
    泰拳王 (1990)    
    最佳賊拍檔 (1990)    
    富貴兵團 (1990)    
    無名家族 (1990)    
    天若有情 (1990)    
    小偷亞星 (1990)    
    阿修羅 (1990)    
    神探馬如龍 (1991)    
    飛虎精英之人間有情 (1992)    
    賭城大亨之新哥傳奇 (1992)    
    賭城大亨II之至尊無敵 (1992)    
    八月鬱金香 (1992)    
    夢斷危情 (1993)    
    廣東五虎之鐵拳無敵孫中山 (1993)    
    臥底風雲 (1993)    
    無線電影:死角 (1994)    
    國產凌凌漆 (1994)    
    墮落天使 (1995)    
    明日天涯 (1995)