Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馬田(1)
Ma Tin (1)
Aliases:  馬少偉





 
Filmography (1976-1999)
 
  動作設計 (7 films)
    地下風雲 (1989)    
    賭王三虎將 (1990)    
    妖女鬥師公 (1991)    
    鬼整人 (1991)    
    賭命夕陽 (1992)    
    人肉臘腸 (1993)    
    軍火教父 (1997)    
  製片 (4 films)
    愛與罪 (1996)    
    非法入境 (1997)    
    俠盜正傳 (1997)    
    殺手情人 (1998)    
  導演 (5 films)
    地下風雲 (1989)    
    妖女鬥師公 (1991)    
    鬼整人 (1991)    
    住家舞男 (1993)    
    人肉臘腸 (1993)    
  演員 (35 films)
    蔡李佛小子 (1976)    
    劍花煙雨江南 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    乞丐與藝妲 (1979)    
    至尊威龍 (1980)    
    千王鬥千后 (1981)    
    騙王之王 (1988)    
    玫瑰陷阱 (1988)    
    豔婦轉世 (1988)    
    戀女 (1988)    
    黃色迷魂陣 (1988)    
    女霸王 (1988)    
    龍發堂 (1988)    
    紋身魔女 (1988)    
    獵鷹 (1989)    
    角頭兄弟 (1989)    
    地下風雲 (1989)    
    賭命賭風流 (1989)    
    龍譚大鱷 (1989)    
    女藍風雲 (1989)    
    黑蝴蝶 (1990)    
    賭王三虎將 (1990)    
    美國博仔 (1991)    
    賭命夕陽 (1992)    
    色鬼投胎 (1993)    
    人肉臘腸 (1993)    
    屍蠱艷譚 (1993)    
    風塵十三姨 (1993)    
    春風少年兄 (1993)    
    生日多戀事 (1997)    
    俠盜正傳 (1997)    
    軍火教父 (1997)    
    暗夜遊戲 (1999)    
  編劇 (1 film)
    妖女鬥師公 (1991)