Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
Glen Thomson
Glen Thomson  ♂





 
Filmography (1978-1984)
 
  演員 (19 films)
    狙擊十三 (1978)    
    各師各法 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    懵佬,大賊,傻偵探 (1980)    
    有料到 (1980)    
    隻手遮天 (1980)    
    巡捕房 (1980)    
    兵來賊擋 (1980)    
    阿燦當差 (1981)    
    阿燦有難 (1981)    
    最佳拍檔 (1982) ... 港督
    摩登雜差 (1982)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
    花劫 (1982)    
    衝激21 (1982)    
    退休探長 (1983)    
    碼頭 (1983)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983)    
    好彩撞到你 (1984)