Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
Glen Thomson
Glen Thomson  ♂





 
Filmography (1978-1984)
 
  演員 (19 films)
    狙擊十三 (1978)    
    各師各法 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    兵來賊擋 (1980)    
    懵佬,大賊,傻偵探 (1980)    
    有料到 (1980)    
    隻手遮天 (1980)    
    巡捕房 (1980)    
    阿燦有難 (1981)    
    阿燦當差 (1981)    
    摩登雜差 (1982)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
    花劫 (1982)    
    衝激21 (1982)    
    最佳拍檔 (1982) ... 港督
    最佳拍檔大顯神通 (1983)    
    退休探長 (1983)    
    碼頭 (1983)    
    好彩撞到你 (1984)