Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
邵逸夫
Sir Run Run Shaw  ♂




 
Filmography (1937-1988)
 
  製片 (1 film)
    痴情淚 (1965)    
  監製 (335 films)
    楊貴妃 (1955)    
    馬來風月 (1958)    
    玉女驚魂 (1958)    
    飛來艷福 (1959)    
    慾網 (1959)    
    殭屍復仇 (1959)    
    玻璃鞋 (1959)    
    嬉春圖 (1959)    
    千金小姐 (1959)    
    死亡的約會 (1959)    
    迷魂曲 (1959)    
    江山美人 (1959)    
    丈夫的情人 (1959)    
    紅粉干戈 (1959)    
    粉紅色的兇手 (1959)    
    獨立橋之戀 (1959)    
    兒女英雄傳 (1959)    
    狂戀 (1960)    
    曉風殘月 (1960)    
    戀愛與貞操 (1960)    
    畸人艷婦 (1960)    
    睡公主 (1960)    
    倩女幽魂 (1960)    
    兩代女性 (1960)    
    第二吻 (1960)    
    街童 (1960)    
    蕉風椰雨 (1960)    
    慾火焚身 (1960)    
    桃色風雲 (1960)    
    後門 (1960)    
    痴心結(上集) (1960)    
    傻人捉賊 (1960)    
    特嫁春心 (1960)    
    黑夜鎗聲 (1960)    
    玉女求凰 (1961)    
    皆大歡喜 (1961)    
    神仙老虎狗 (1961)    
    雲開見月明 (1961)    
    桃花扇 (1961)    
    神童奪寶 (1961)    
    儂本多情 (1961)    
    燕子盜 (1961)    
    慈母手中線 (1961)    
    手鎗 (1961)    
    夏日的玫瑰 (1961)    
    不了情 (1961)    
    白蛇傳 (1962)    
    喜事重重 (1962)    
    情淚染袈裟 (1962)    
    黑狐狸 (1962)    
    楊貴妃 (1962)    
    夜半歌聲 (1962)    
    為誰辛苦為誰忙 (1963)    
    梁山伯與祝英台 (1963)    
    原野奇俠傳 (1963)    
    姊妹情仇 (1963)    
    追兇記 (1963)    
    七仙女 (1963)    
    花團錦簇 (1963)    
    夜半歌聲續集 (1963)    
    福星高照 (1963)    
    喬太守亂點鴛鴦譜 (1964)    
    潘金蓮 (1964)    
    萬花迎春 (1964)    
    情人石 (1964)    
    花木蘭 (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    黑森林 (1964)    
    妲己 (1964)    
    王昭君 (1964)    
    雙鳳奇緣 (1964)    
    玉堂春 (1964)    
    怒海情仇 (1965)    
    江湖奇俠 (1965)    
    痴情淚 (1965)    
    鱷魚河 (1965)    
    宋宮秘史 (1965)    
    蝴蝶盃 (1965)    
    寶蓮燈 (1965)    
    萬古流芳 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    大地兒女 (1965)    
    風流丈夫 (1965)    
    野姑娘 (1966)    
    魂斷奈何天 (1966)    
    藍與黑(上) (1966)    
    金菩薩 (1966)    
    文素臣 (1966)    
    大醉俠 (1966)    
    山賊 (1966)    
    女秀才 (1966)    
    西遊記 (1966)    
    藍與黑(下) (1966)    
    歡樂青春 (1966)    
    玫瑰我愛你 (1966)    
    大俠復仇記 (1967)    
    紫貝殼 (1967)    
    盤絲洞 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    黑鷹 (1967)    
    女巡按 (1967)    
    特警零零九 (1967)    
    連瑣 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    幪面大俠 (1967)    
    新陳三五娘 (1967)    
    七俠五義 (1967)    
    儒俠 (1967)    
    少年十五二十時 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    珊珊 (1967)    
    亞洲秘密警察 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    烽火萬里情 (1967)    
    垂死天鵝 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    拜倒石榴裙 (1968)    
    諜海花 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    天下第一劍 (1968)    
    金石情 (1968)    
    春滿乾坤 (1968)    
    追魂鏢 (1968)    
    春暖花開 (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    雲泥 (1968)    
    花月良宵 (1968)    
    奪魂鈴 (1968)    
    狂戀時 (1968)    
    三燕迎春 (1968)    
    鐵手無情 (1969)    
    大盜歌王 (1969)    
    相思河畔 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    碧海青天夜夜心 (1969)    
    飛刀手 (1969)    
    飛燕金刀 (1969)    
    虎膽 (1969)    
    裸血 (1969)    
    桃李春風 (1969)    
    小煞星 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    兒女是我們的 (1970)    
    千萬人家 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    武林風雲 (1970)    
    胡姬花 (1970)    
    愛情的代價 (1970)    
    女子公寓 (1970)    
    青春戀 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    新不了情 (1970)    
    噴火美人魚 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    一池春水 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    女校春色 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    萬箭穿心 (1971)    
    蕭十一郎 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    大地龍蛇 (1971)    
    齊人樂 (1971)    
    紅鬍子 (1971)    
    金毛獅王 (1971)    
    童子功 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    鑽石艷盜 (1971)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    冰天俠女 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    六刺客 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    惡客 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    多謝老闆娘 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    黑店 (1972)    
    黑靈官 (1972)    
    小孩與狗 (1972)    
    葫蘆神仙 (1972)    
    群英會 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    雨中花 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    玉女嬉春 (1972)    
    女集中營 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    丁一山 (1973)    
    蕩女奇行 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    馬蘭飛人 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    土匪 (1973)    
    北地胭脂 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    戀情三千里 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    桃色經紀 (1973)    
    多咀街 (1974)    
    女人面面觀 (1974)    
    阿牛入城記 (1974)    
    金瓶雙艷 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    朋友 (1974)    
    香港73 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    瘋狂大笨賊 (1974)    
    龍虎走天涯 (1975)    
    雙星伴月 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    賊公計小偷才 (1975)    
    同居 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    墮落經 (1975)    
    搭錯線 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    妙妙女郎 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    捉姦趣事 (1975)    
    古之色狼 (1975)    
    七面人 (1975)    
    愛心千萬萬 (1975)    
    大老千 (1975)    
    阿牛出獄記 (1975)    
    老夫子 (1976)    
    男妓女娼 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    阿牛發達記 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    勾魂降頭 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    酒帘 (1976)    
    瀛台泣血 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    索命 (1976)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    財子名花星媽 (1977)    
    金玉良緣紅樓夢 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    江湖漢子 (1977)    
    變態女殺手 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    初哥初女初夜情 (1977)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    虎女紳士拆白黨 (1977)    
    非男飛女 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    南少林與北少林 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    我伴彩雲飛 (1978)    
    剪刀石頭布 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    夠格女郎 (1979)    
    八萬罪人 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    七煞 (1979)    
    教頭 (1979)    
    生死鬥 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    鐵旗門 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    飛狐外傳 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    請帖 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    金手指 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    摩登土佬 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    魔劍俠情 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    長輩 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    黑蜥蜴 (1981)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
  導演 (1 film)
    鄉下佬探親家 (1937)    
  出品人 (110 films)
    七仙女 (1963)    
    七金屍 (1974)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    南少林與北少林 (1978)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    南北獅王 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    武館 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    單程路 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    叉手 (1981)    
    辛亥雙十 (1981)    
    衝鋒車 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    俠客行 (1982)    
    五遁忍術 (1982)    
    如來神掌 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    卒仔抽車 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    青春1000日 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    城寨出來者 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    浣花洗劍 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    幫規 (1982)    
    武松 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    八十二家房客 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    暗渠 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    表錯七日情 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    滿天神佛 (1983)    
    妖魂 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    花心大少 (1983)    
    魔 (1983)    
    水晶人 (1983)    
    武林聖火令 (1983)    
    天蠶變 (1983)    
    種鬼 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    日劫 (1983)    
    男與女 (1983)    
    毀滅號地車 (1983)    
    瘋狂83 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    城市之光 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    緣份 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    傾城之戀 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    窺情 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    我為你狂 (1984)    
    魔殿屠龍 (1984)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    老鷹的劍 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    三十處男 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    霹靂雷電 (1984)    
    布衣神相 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    奸人鬼 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    雪兒 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    愛奴新傳 (1984)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    天使出更 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    花街時代 (1985)    
    錯點鴛鴦 (1985)    
    再見七日情 (1985)    
    替槍老豆 (1985)    
    江湖了斷 (1985)    
    非法移民 (1985)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    女人心 (1985)    
    鬥氣小神仙 (1985)    
    皇家大賊 (1985)    
    又見冤家 (1988)    
  執行監製 (4 films)
    手鎗 (1961)    
    香港三小姐 (1961)    
    虎俠殲仇 (1966)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
  編劇 (1 film)
    鄉下佬探親家 (1937)