Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
柯偉剛
Or Wai-Kong  ♂


 
Filmography (2000-2006)
 
  美術 (10 films)
    殺科 (2001)    
    正將 (2001)    
    七號差館 (2001)    
    困獸 (2001)    
    月滿抱西環 (2001)    
    花園街1號 (2002)    
    非典人生 (2003)    
    失驚無神 (2004)    
    男上女下 (2004)    
    墨斗先生 (2004)    
  演員 (7 films)
    暴力刑警 (2000)    
    正將 (2001)    
    非典人生 (2003)    
    尋找周杰倫 (2003)    
    性感都市 (2004) ... Hip Hop 友
    驚心動魄 (2004) ... 神秘男子
    天行者 (2006) ... 日本黑幫甲
  服裝 (1 film)
    少年刀手 (2003)