Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
魯亦詩
Louis Roth  ♂





 
Filmography (1986-1995)
 
  副導演 (1 film)
    小鬼奇兵 (1995)    
  演員 (33 films)
    忍者急殺令 (1986)    
    龍在江湖 (1986)    
    忍者太保之終極者 (1986)    
    Ninja Vs Ninja (1987)    
    野戰忍者 (1987)    
    英雄本色續集 (1987)    
    Clash of the Ninjas (1988)    
    Ninja, Warriors from Beyond (1988)    
    警察故事續集 (1988)    
    三對鴛鴦一張床 (1988)    
    Ninja in Action (1988)    
    奇蹟 (1989)    
    龍之爭霸 (1989)    
    至尊無上 (1989)    
    Vampire Raiders: Ninja Queen (1989)    
    聖戰風雲 (1990)    
    警察扒手兩家親 (1990)    
    亂世兒女 (1990)    
    黑貓 (1991)    
    五億探長雷洛傳II之父子情仇 (1991)    
    夜生活女王霞姐傳奇 (1991)    
    賭尊 (1991)    
    五億探長雷洛傳(雷老虎) (1991)    
    與鴨共舞 (1992)    
    赤裸羔羊 (1992)    
    三人做世界 (1992)    
    賭城大亨之新哥傳奇 (1992) ... 白神父
    黃飛鴻之鬼腳七 (1993)    
    一代梟雄之三支旗 (1993)    
    城市獵人 (1993)    
    黃飛鴻之四王者之風 (1993)    
    醉拳II (1994)    
    小鬼奇兵 (1995)    
  編劇 (1 film)
    聖戰風雲 (1990)