Display [English] [Big5] [UTF]
You are currently displaying Big5
林子僑
Eric Lam Chi-Kiu  ♂

 
Filmography (1999-2019)
 
  美術總監 (4 films)
    救火英雄 (2014)    
    悟空傳 (2017)    
    無雙 (2018)    
    廉政風雲 (2019)    
  美術 (27 films)
    醫神 (1999)    
    愛情夢幻號 (1999)    
    黑獄斷腸歌II無期徒刑 (2000)    
    知法犯法 (2001)    
    禁室培慾3 (2002)    
    非常凶姐 (2002)    
    大佬愛美麗 (2004)    
    大阪撻一餐 (2004)    
    情癲大聖 (2005)    
    非常青春期 (2005)    
    終極忍者 (2006)    
    龍虎門 (2006)    
    戀愛初歌 (2006)    
    黑拳 (2006)    
    野·良犬 (2007)    
    色,戒 (2007)    
    青苔 (2008)    
    功夫之王 (2008)    
    短暫的生命 (2009)    
    十月圍城 (2009)    
    愛得起 (2009)    
    夜行俠陳真 (2010)    
    不再讓你孤單 (2011)    
    大上海 (2012)    
    大話西遊之三藏付魔 (2013)    
    破風 (2015)    
    拆彈專家 (2017)