Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊華(1)
Yeung Wah  ♂
Aliases:  楊健華,  楊劍華





 
Filmography (1971-1988)
 
  動作設計 (5 films)
    綽頭王 (1980)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    滿天神佛 (1983)    
    南拳王 (1984)    
    殺出黃國 (1988)    
  助理指導 (3 films)
    蛇形醉步 (1980)    
    空手入白刃 (1980)    
    扮野小子 (1980)    
  演員 (59 films)
    鬼太監 (1971)    
    小毒龍 (1972)    
    鐵掌旋風腿 (1972)    
    群英會 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    精武門 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    小偷鬥大賊 (1973)    
    李小龍的生與死 (1973)    
    廣東小老虎 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    福建少林拳 (1974)    
    小霸王 (1974)    
    財星高照 (1974)    
    鐵掌連環拳 (1974)    
    龍蛇混雜 (1974) ... 打手
    舞衣 (1974)    
    迷幻嬌娃 (1974)    
    中國神打 (1975)    
    風雲八千里 (1975)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    血海螳螂仇 (1977)    
    功夫小子 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    面懵心精 (1977)    
    少林卅六房 (1978)    
    黑幕 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    湮報復 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    爛頭何 (1979)    
    出閘虎 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    天才功夫 (1979)    
    扮野小子 (1980)    
    蛇形醉步 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    破戒大師 (1980)    
    空手入白刃 (1980)    
    踢竇 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    連環大鬥法 (1981)    
    勇者無懼 (1981)    
    龍的影子 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    武館 (1981)    
    長輩 (1981)    
    十八般武藝 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    波牛 (1983)    
    滿天神佛 (1983)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    霹靂十傑 (1985)    
    烈血風雲 (1988)    
    殺出黃國 (1988)