Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
容祖兒
Joey Yung Tso-Yi  ♀





 
Filmography (1999-2019)
 
  演員 (16 films)
    心猿意馬 (1999)    
    煙飛煙滅 (2000)    
    大贏家 (2000) ... Pauline
    蘋果咬一口 (2001) ... 宋丹如
    百分百感覺2 (2001) ... 海素
    我的野蠻同學 (2001) ... 阿鳳
    魂魄唔齊 (2002) ... 紫雲飛
    身驕肉貴 (2004)    
    神經俠侶 (2005) ... 廖得男
    全城熱戀 (2010) ... (配魚女) (國粵語)
    翡翠明珠 (2010) ... 祝三娘
    DIVA華麗之後 (2012) ... 嚴靖怡
    十二金鴨 (2015)    
    仙球大戰 (2017) ... 大將軍
    我的情敵女婿 (2018)    
    你咪理,我愛你! (2019) ... 阿瓊