Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
舒適
Shu Shi  ♂





 
Filmography (1939-1999)
 
  導演 (7 films)
    西廂記 (1940)    
    正德皇與劉倩倩 (1940)    
    秋之歌 (1943)    
    神鬼人 (1952)    
    不知道的父親 (1952)    
    綠海天涯 (1979)    
    龍女 (1984)    
  演員 (27 films)
    李三娘 (1939)    
    董小宛 (1939)    
    歌聲淚痕 (1939)    
    紅粉金戈 (1940) ... 程萬里
    孟麗君 (1940)    
    蘇三艷史 (1940)    
    秦淮世家 (1940) ... 徐亦進
    博愛 (1942)    
    風流世家 (1942)    
    英雄美人 (1945)    
    長相思 (陌上花開) (1947) ... 高志堅
    浮生六記 (1947)    
    春之夢 (1947) ... 丁其昌
    怨偶情深 (1948)    
    姊妹劫 (1948)    
    清宮秘史 (1948)    
    春風秋雨 (1949)    
    火鳳凰 (1951)    
    銀海千秋 (1953)    
    青春頌 (1953) ... 張韻聲
    雞毛信 (1954) ... 爸爸
    李時珍 (1956)    
    紅日 (1963)    
    上海 (1978)    
    千里尋夢 (1991)    
    樂魂 (1995)    
    四個廚師一圍菜 (1999)    
  編劇 (1 film)
    百寶圖 (1953)