Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
舒適
Shu Shi  ♂





 
Filmography (1938-1999)
 
  導演 (8 films)
    西廂記 (1940)    
    正德皇與劉倩倩 (1940)    
    秋之歌 (1943)    
    神鬼人 (1952)    
    不知道的父親 (1952)    
    綠海天涯 (1979)    
    劍 (1982)    
    龍女 (1984)    
  演員 (39 films)
    桃色新聞 (1938)    
    歌聲淚痕 (1939)    
    李三娘 (1939)    
    新地獄 (1939)    
    夜明珠 (1939)    
    紅花瓶 (1939)    
    董小宛 (1939)    
    秦淮世家 (1940) ... 徐亦進
    紅粉金戈 (1940) ... 程萬里
    亂世英雄 (1940)    
    孟麗君 (1940)    
    蘇三艷史 (1940)    
    孤島春秋 (1941)    
    桃花湖 (1941)    
    博愛 (1942)    
    風流世家 (1942)    
    樂府煙雲 (1944)    
    戀之火 (1945)    
    英雄美人 (1945)    
    春之夢 (1947) ... 丁其昌
    長相思 (陌上花開) (1947) ... 高志堅
    浮生六記 (1947)    
    怨偶情深 (1948)    
    姊妹劫 (1948)    
    清宮秘史 (1948)    
    春風秋雨 (1949)    
    火鳳凰 (1951)    
    銀海千秋 (1953)    
    青春頌 (1953) ... 張韻聲
    雞毛信 (1954) ... 爸爸
    為了和平 (1956)    
    李時珍 (1956)    
    林沖 (1958)    
    紅日 (1963)    
    上海 (1978)    
    古幣風波 (1987)    
    千里尋夢 (1991)    
    樂魂 (1995)    
    四個廚師一圍菜 (1999)    
  編劇 (1 film)
    百寶圖 (1953)