Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林崇正
Lam Shung-Ching  ♂





 
Filmography (1980-1996)
 
  演員 (22 films)
    金手指 (1980)    
    踩線 (1981) ... 野狼
    書劍恩仇錄 (1981)    
    衝鋒車 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    男與女 (1983)    
    吉人天相 (1985)    
    神探朱古力 (1986)    
    天使行動 (1987)    
    血點 (1988)    
    黑道福星 (1989)    
    龍之爭霸 (1989)    
    義膽雄心 (1990)    
    賭尊 (1991)    
    表哥我來也 (1991)    
    火爆浪子 (1991)    
    賊聖 (1991)    
    葡京大劫案 (1992)    
    花街狂奔 (1992)    
    逃學英雄傳 (1992) ... 花支
    古惑仔2之猛龍過江 (1996)    
    紅燈區 (1996)