Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周璇
Zhou Xuan  ♀





 
Filmography (1935-1953)
 
  演員 (25 films)
    風雲兒女 (1935) ... 舞女甲
    花燭之夜 (1935)    
    化身姑娘 (1936)    
    狂歡之夜 (1936)    
    馬路天使 (1937) ... 小歌女-小紅
    李三娘 (1939)    
    蘇三艷史 (1940)    
    西廂記 (1940) ... 紅娘
    天涯歌女 (1941)    
    漁家女 (1943)    
    紅樓夢 (1944) ... 林黛玉
    鸞鳳和鳴 (1944)    
    鳳凰于飛 (1944)    
    憶江南 (1947)    
    長相思 (陌上花開) (1947) ... 李湘梅
    各有千秋 (1947) ... 余碧華
    夜店 (1947) ... 石小妹
    花外流鶯 (1948) ... 周鶯
    歌女之歌 (1948) ... 飾朱蘭, 劉媽
    清宮秘史 (1948)    
    莫負青春 (1949) ... 仙女 分飾阿繡
    花街 (1950)    
    近水樓台 (1952) ... 小嬌紅
    銀海千秋 (1953)    
    彩虹曲 (1953)