Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
強漢
Keung Hon  ♂
Aliases:  尹稀,  尹希,  姜永明,  尹相蓉





 
Filmography (1972-1985)
 
  演員 (104 films)
    黃浦灘頭 (1972)    
    鐵三角 (1972)    
    黑吃黑 (1972)    
    惡報 (1972)    
    義氣傳義氣 (1972)    
    盲俠鬥白狼 (1972)    
    丁一山 (1973)    
    摶命彈腿 (1973)    
    狼對狼 (1973)    
    十面威風 (1973)    
    成記茶樓 (1974)    
    大風波 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    洋妓 (1974)    
    鐵漢 (1974)    
    艷女還魂 (1974)    
    妙妙女郎 (1975)    
    神打 (1975)    
    七面人 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    搭錯線 (1975)    
    飛車龍虎鬥 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    五毒天羅 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    香港奇案 (1976) ... 1)
    江湖子弟 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    死囚 (1976)    
    酒帘 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    楚留香 (1977) ... 天星幫弟子
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    蝙蝠傳奇 (1978) ... 天地雙殘之一
    射鵰英雄傳續集 (1978) ... 梁子翁
    清宮大刺殺 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978) ... 鐵冠道人
    倚天屠龍記 (1978) ... 鐵冠道人
    血芙蓉 (1978) ... 金罡風手下
    少林卅六房 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    唐山五虎 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    教頭 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    鬼咁過癮 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    大殺四方 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    英雄無淚 (1980) ... 楊堅
    惡爺 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    打蛇 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    流氓千王 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    衝鋒車 (1981)    
    碧血劍 (1981) ... 溫方悟
    三十年細說從頭 (1982)    
    俠客行 (1982) ... 鎮天幫幫主
    搏盡 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    盜腦耇 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    幫規 (1982)    
    一觸驚魂 (1983)    
    暗渠 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    水晶人 (1983)    
    少林與武當 (1983)    
    開車大吉 (1984)    
    擂台 (1984)    
    血染風采 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    江湖了斷 (1985)