Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳娟娟
Chen Juan-Juan  ♀
Aliases:  陳素娟





 
Filmography (1934-1973)
 
  副導演 (6 films)
    蘭閨陰影 (1961)    
    對窗戀 (1962)    
    我們要結婚 (1962)    
    金鷹 (1964)    
    審妻 (1966)    
    石敢當 (1968)    
  導演 (2 films)
    英雄後代 (1969)    
    三個十七歲 (1972)    
  演員 (55 films)
    女兒經 (1934) ... 夏雲之女
    新女性 (1934) ... 韋小鴻
    壯志凌雲 (1936)    
    慈母曲 (1937)    
    家 (1941)    
    四姊妹 (1942)    
    秋之歌 (1943)    
    麴海情濤 (1944)    
    天網恢恢 (1947) ... 柳曼娜, 柳曼玲
    苦戀 (1947) ... 朱海燕
    桃花依舊笑春風 (1947) ... 杜莎菲
    春之夢 (1947) ... 小鳳-成年
    四美圖 (1948) ... 丁香
    風月恩仇 (1948)    
    同是天涯淪落人 (1948)    
    龍鳳呈祥 (1948) ... 舒小玲
    珠光寶氣 (1948)    
    再生年華 (1949)    
    血染海棠紅 (1949) ... 馬愛珠
    小二黑結婚 (1950) ... 小芹
    南來雁 (1950)    
    迎春樂 (1951)    
    狂風之夜 (1952)    
    神鬼人 (1952)    
    新紅樓夢 (1952)    
    不知道的父親 (1952)    
    一家春 (1952)    
    青春頌 (1953) ... 張小韻
    枇根巷 (1953) ... 小翠
    銀海千秋 (1953)    
    水紅菱 (莫愁巷) (1953) ... 水紅菱
    深閨夢裡人 (1954)    
    燕雙飛 (1954) ... 江小燕
    喬遷之喜 (1954) ... 李佩華
    閃電戀愛 (1955) ... 唐安娜
    水火之間 (1955)    
    孔雀屏 (1956)    
    太太傳奇 (1957) ... 康小姐
    雪中蓮 (1957) ... 嚴鳳英
    丁香姑娘 (1957) ... 王素梅
    屍變 (1958)    
    柳暗花明 (1958)    
    金屋夢 (1959) ... 阿梅
    同心結 (1959) ... 阿娟
    生死牌 (1961) ... 黃秀蘭
    雷雨 (1961)    
    糊塗姻緣 (1962)    
    四美圖 (1963) ... 余娟娟
    金鷹 (1964) ... 都桂瑪
    畫皮 (1966) ... 陳氏
    春自人間來 (1967) ... 郭永琴
    我的一家 (1969)    
    三個十七歲 (1972) ... 強媽
    蛇國女王 (1972)    
    姐妹同心 (1973) ... 何惠
  編劇 (1 film)
    三個十七歲 (1972)