Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
呂玉坤(2)
Lui Yuk-Kwan (1)  ♂
Aliases:  呂玉i





 
Filmography (1939-1949)
 
  演員 (36 films)
    楊乃武 (1939)    
    董小宛 (1939)    
    二集文素臣 (1939)    
    李阿毛與東方朔 (1940)    
    亂世英雄 (1940)    
    二百五小傳 (1940) ... 袁文光/ŝ
    蘇三艷史 (1940)    
    夜深沉 (1941)    
    梅妃 (1941)    
    紅杏出牆記(下集) (1941)    
    新美人計 (1941)    
    惜分飛 (1941) ... 陳益智
    紅杏出牆記(上集) (1941)    
    長恨天 (1942)    
    落花恨 (1942)    
    博愛 (1942)    
    不如歸 (1943)    
    秋海棠(下集大結局) (1943) ... 秋海棠
    秋海棠(上集) (1943) ... 秋海棠-吳玉琴
    夜長夢多 (1943)    
    新天方夜譚 (1947)    
    天網恢恢 (1947) ... 司馬明
    苦戀 (1947) ... 飾呂莎-呂學誠
    春之夢 (1947) ... 王少伯
    鐵血男兒 (1948) ... 呂德銘
    花外流鶯 (1948) ... 沈傳慶
    人海妖魔 (1948)    
    一代梟雄 (1948) ... 金百川
    四美圖 (1948) ... 潘少安
    千鈞一髮 (1949) ... 方志平
    梨園英烈 (1949)    
    莫負青春 (1949) ... 劉生
    夜鶯曲 (1949)    
    風雪夜歸人 (1949) ... 魏蓮生
    望穿秋水 (1949)    
    十三號女盜 (1949)