Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
呂玉堃
Lui Yuk-Kwan (1)  ♂
Aliases:  呂玉堃





 
Filmography (1930-1949)
 
  演員 (30 films)
    惜分飛 (1930) ... 陳益智
    二集文素臣 (1939)    
    二百五小傳 (1940) ... 袁文光/ŝ
    蘇三艷史 (1940)    
    梅妃 (1941)    
    紅杏出牆記(上集) (1941)    
    夜深沉 (1941)    
    紅杏出牆記(下集) (1941)    
    新美人計 (1941)    
    長恨天 (1942)    
    落花恨 (1942)    
    博愛 (1942)    
    秋海棠(上集) (1943) ... 秋海棠-吳玉琴
    夜長夢多 (1943)    
    不如歸 (1943)    
    秋海棠(下集大結局) (1943) ... 秋海棠
    天網恢恢 (1947) ... 司馬明
    苦戀 (1947) ... 飾呂莎-呂學誠
    新天方夜譚 (1947)    
    春之夢 (1947) ... 王少伯
    鐵血男兒 (1948) ... 呂德銘
    花外流鶯 (1948) ... 沈傳慶
    一代梟雄 (1948) ... 金百川
    四美圖 (1948) ... 潘少安
    望穿秋水 (1949)    
    莫負青春 (1949) ... 劉生
    十三號女盜 (1949)    
    風雪夜歸人 (1949) ... 魏蓮生
    夜鶯曲 (1949)    
    千鈞一髮 (1949) ... 方志平