Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳志英
Chan Chi-Ying  ♂
 
Filmography (1993-2019)
 
  攝影指導 (18 films)
    周末狂熱 (1999)    
    愛情白麵包 (2001)    
    一碌蔗 (2002)    
    飛鷹 (2004)    
    千機變II花都大戰 (2004)    
    花好月圓 (2004)    
    救命 (2004)    
    虫不知 (2005)    
    綁架 (2007)    
    安娜與安娜 (2007)    
    劍蝶 (2008)    
    關雲長 (2011)    
    熱浪球愛戰 (2011)    
    李碧華鬼魅系列:奇幻夜 (2013)    
    聖誕玫瑰 (2013)    
    風暴 (2013)    
    暴瘋語 (2015)    
    小Q (2019)    
  攝影 (43 films)
    方世玉 (1993)    
    亞李、爸爸兩個大盜 (1998)    
    幻影特攻 (1998)    
    PR Girls青春援助交際 (1998)    
    失業皇帝 (1999)    
    星月童話 (1999)    
    東京攻略 (2000)    
    愛與誠 (2000)    
    神偷次世代 (2000)    
    初戀拿喳麵 (2001)    
    願望樹 (2001)    
    好心相愛 (2002)    
    戀愛行星 (2002)    
    賤精先生 (2002)    
    夕陽天使 (2002)    
    行運超人 (2003)    
    後備甜心 (2005)    
    詛咒 (2005)    
    見鬼10 (2005)    
    生死格斗 (2006)    
    寶葫蘆的秘密 (2007)    
    異塚 (2007)    
    夜.明 (2007)    
    一個好爸爸 (2008)    
    鬥茶 (2008)    
    關人7事 (2009)    
    瘋狂的賽車 (2009)    
    龍鳳店 (2010)    
    荒村公寓 (2010)    
    狄仁傑之通天帝國 (2010)    
    時空地道 (2011)    
    極速天使 (2011)    
    消失的子彈 (2012)    
    鐵拳 (2012)    
    忠烈楊家將 (2013)    
    北京遇上西雅圖 (2013)    
    陀地驅魔人 (2015)    
    打開我天空 (2016)    
    絕地逃亡 (2016)    
    北京遇上西雅圖2 (2016)    
    三少爺的劍 (2016)    
    大鬧天竺 (2017)    
    雲南蟲谷 (2018)    
  第二組攝影 (1 film)
    我愛你 (1998)    
  演員 (3 films)
    好心相愛 (2002)    
    救命 (2004) ... 開鎖匠
    虫不知 (2005) ... 工作人員