Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭小秋
Zheng Xiao-Qiu  ♂




 
Filmography (1924-1949)
 
  副導演 (1 film)
    壓歲錢 (1937)    
  導演 (19 films)
    董小宛 (1939)    
    紅花瓶 (1939)    
    夜明珠 (1939)    
    小俠女 (1939)    
    楊乃武 (1939)    
    二百五小傳 (1940)    
    李阿毛與僵屍 (1940)    
    濟公活佛 (1940)    
    碧玉簪 (1940)    
    李阿毛與東方朔 (1940)    
    惜分飛 (1941)    
    新美人計 (1941)    
    夫婦之道 (1941)    
    風流世家 (1942)    
    合家歡 (1943)    
    鵬程萬里 (1945)    
    秋水伊人 (1947)    
    姊妹劫 (1948)    
    梨園英烈 (1949)    
  演員 (35 films)
    苦兒弱女 (1924)    
    新人的家庭 (1925)    
    小朋友 (1925)    
    空谷蘭下集 (1926)    
    山東馬永貞 (1927)    
    白雲塔 (1928)    
    火燒紅蓮寺第二集 (1928)    
    火燒紅蓮寺 (1928)    
    火燒紅蓮寺第三集 (1928)    
    小英雄劉進 (1929)    
    火燒紅蓮寺第六集 (1929)    
    火燒紅蓮寺第八集 (1929)    
    火燒紅蓮寺第四集 (1929)    
    火燒紅蓮寺第五集 (1929)    
    火燒紅蓮寺第七集 (1929)    
    懺悔 (1929)    
    火燒紅蓮寺第十四集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十六集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十二集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十三集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十五集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第九集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十一集 (1930)    
    紅淚影 (1931)    
    國魂的復活 (1932)    
    自由之花 (1932)    
    春蠶 (1933)    
    琵琶春怨 (1933)    
    道德寶鑒 (1933)    
    姊妹花 (1934)    
    女兒經 (1934) ... 鄭忠俠
    熱血忠魂 (1935)    
    大家庭 (1935)    
    人倫 (1935)    
 
 
Biography