Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
岑範
Cen Fan  ♂
Aliases:  岑范



 
Filmography (1946-1993)
 
  導演 (8 films)
    鴉片戰爭 (1959)    
    紅樓夢 (1962)    
    牛郎織女 (1964)    
    祥林嫂 (1978)    
    阿Q正傳 (1981)    
    闖江湖 (1984)    
    碧水雙魂 (1986)    
    夢非夢 (1993)    
  演員 (16 films)
    同病不相憐 (1946)    
    玉人何處 (1947)    
    女羅賓漢 (1947) ... 陳警長
    春之夢 (1947) ... 陸超
    各有千秋 (1947) ... 總經理
    清宮秘史 (1948)    
    蝴蝶夢 (1948)    
    血染孤城 (1948) ... 林實
    春雷 (1949) ... 朱品珍
    山河淚 (1949) ... 白大少爺
    結婚24小時 (1950) ... 史傳綱
    火鳳凰 (1951)    
    禁婚記 (1951) ... 宋竹同
    方帽子 (1952) ... 李錦標
    狂風之夜 (1952)    
    門 (1953)    
  編劇 (2 films)
    生與死 (1953)    
    牛郎織女 (1964)