Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
朱石麟
Zhu Shi-Lin  ♂
Aliases:  石龍



 
Filmography (1931-1966)
 
  導演 (65 films)
    國風 (1935)    
    人海遺珠 (1937)    
    聯華交響曲 (1937)    
    慈母曲 (1937)    
    博愛 (1942)    
    萬世流芳 (1943)    
    第二代 (1943)    
    同病不相憐 (1946)    
    各有千秋 (1947)    
    春之夢 (1947)    
    玉人何處 (1947)    
    清宮秘史 (1948)    
    花姑娘 (1951)    
    誤佳期 (1951)    
    江湖兒女 (1952)    
    一板之隔 (1952)    
    生與死 (1953)    
    水紅菱 (莫愁巷) (1953)    
    百寶圖 (1953)    
    中秋月 (1953)    
    燕雙飛 (1954)    
    喬遷之喜 (1954)    
    姊妹曲 (1954)    
    一年之計 (1955)    
    闔第光臨 (1955)    
    閃電戀愛 (1955)    
    水火之間 (1955)    
    寂莫的心 (1956)    
    少奶奶之謎 (1956)    
    孔雀屏 (1956)    
    新寡 (1956)    
    新婚第一夜 (1956)    
    婦唱夫隨 (1957)    
    風塵尤物 (1957)    
    雪中蓮 (1957)    
    太太傳奇 (1957)    
    男大當婚 (1957)    
    丁香姑娘 (1957)    
    搶新郎 (1958)    
    柳暗花明 (1958)    
    未出嫁的媽媽 (1958)    
    夜夜盼郎歸 (1958)    
    玉手擒兇 (1958)    
    情竇初開 (1958)    
    夫妻經 (1958)    
    屍變 (1958)    
    稱心如意 (1959)    
    金屋夢 (1959)    
    野玫瑰 (1959)    
    真假千金 (1959)    
    青春幻想曲 (1959)    
    甜甜蜜蜜 (1959)    
    同心結 (1959)    
    荳寇年華 (1959)    
    小月亮 (1959)    
    同命鴛鴦 (1960)    
    情投意合 (1960)    
    有女初長成 (1960)    
    雷雨 (1961)    
    陳三五娘 (1962)    
    董小宛 (1963)    
    三求凰 (1963)    
    故園春夢 (1964)    
    男男女女 (1964)    
    風雪一枝梅 (1964)    
  編劇 (44 films)
    戀愛與義務 (1931)    
    銀漢雙星 (1931)    
    孤城烈女 (1936)    
    人海遺珠 (1937)    
    聯華交響曲 (1937)    
    第二代 (1943)    
    同病不相憐 (1946)    
    秋水伊人 (1947)    
    玉人何處 (1947)    
    春之夢 (1947)    
    各有千秋 (1947)    
    中秋月 (1953)    
    花花世界 (1953)    
    百寶圖 (1953)    
    水紅菱 (莫愁巷) (1953)    
    姊妹曲 (1954)    
    燕雙飛 (1954)    
    闔第光臨 (1955)    
    新婚第一夜 (1956)    
    少奶奶之謎 (1956)    
    孔雀屏 (1956)    
    新寡 (1956)    
    丁香姑娘 (1957)    
    婦唱夫隨 (1957)    
    雪中蓮 (1957)    
    太太傳奇 (1957)    
    夫妻經 (1958)    
    搶新郎 (1958)    
    未出嫁的媽媽 (1958)    
    夜夜盼郎歸 (1958)    
    同心結 (1959)    
    荳寇年華 (1959)    
    小月亮 (1959)    
    金屋夢 (1959)    
    真假千金 (1959)    
    同命鴛鴦 (1960)    
    五姑娘 (1960)    
    雷雨 (1961)    
    陳三五娘 (1962)    
    三求凰 (1963)    
    董小宛 (1963)    
    故園春夢 (1964)    
    風雪一枝梅 (1964)    
    螅蟀皇帝 (1966)