Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王斑(1)
Wong Ban  ♂
 
Filmography (1946-1949)
 
  演員 (21 films)
    蘆花翻白燕子飛 (1946) ... 張以德
    慾望 (1946) ... 李文
    春之夢 (1947) ... 方德齋
    某夫人 (1947) ... 余師長
    76號女間諜 (1947)    
    玉人何處 (1947)    
    苦戀 (1947) ... 醫生
    桃花依舊笑春風 (1947) ... 杜翁
    碧海紅顏 (1948)    
    女勇士 (1948) ... 鐵漢
    九死一生 (1948)    
    國魂 (1948) ... 鄭虎臣
    一代梟雄 (1948) ... 探長
    海茫茫 (1948)    
    女勇士 (1948)    
    風雪夜歸人 (1949) ... 蘇弘基
    火葬 (1949) ... 賴三
    海誓 (1949) ... 顧老闆
    春風秋雨 (1949)    
    大涼山恩仇記 (1949) ... 色莫乃窩
    山河淚 (1949) ... 老白