Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
龔秋霞
Kung Chiu-Hsia  ♀





 
Filmography (1936-1988)
 
  演員 (100 films)
    永遠的微笑 (1936)    
    新舊上海灘 (1936)    
    古塔奇案 (1937)    
    壓歲錢 (1937)    
    小俠女 (1939)    
    銀槍盜 (1941)    
    四姊妹 (1942)    
    博愛 (1942)    
    薔薇處處開 (1942)    
    夜長夢多 (1943)    
    浮雲掩月 (1943)    
    激流 (1943)    
    凱風 (1944)    
    鸞鳳和鳴 (1944)    
    蘆花翻白燕子飛 (1946) ... 梅玉
    各有千秋 (1947) ... 碧華母親
    秋水伊人 (1947)    
    苦戀 (1947) ... 朱眉眉
    地獄天堂 (1947) ... 冰冰
    四美圖 (1948) ... 秋月
    相思債 (1948)    
    朱門怨 (1948) ... 孫淑貞
    未出嫁的媽媽 (1949) ... 葉長華
    血染海棠紅 (1949) ... 劉大奎夫人
    蕩婦心 (1949) ... 徐淑華
    南來雁 (1950)    
    花街 (1950)    
    一代妖姬 (1950) ... 鄭蕙珍
    豪門孽債 (1950) ... 江妻
    禁婚記 (1951) ... 許經理
    不知道的父親 (1952)    
    娘惹 (1952)    
    狂風之夜 (1952)    
    新紅樓夢 (1952)    
    青春頌 (1953) ... 林紓音
    寸草心 (1953)    
    銀海千秋 (1953)    
    水紅菱 (莫愁巷) (1953) ... 劉大媽
    中秋月 (1953) ... 明生母
    兒女經 (1953) ... 顏太太
    門 (1953)    
    絕代佳人 (1953)    
    彩虹曲 (1953)    
    白日夢 (1953)    
    姊妹曲 (1954)    
    深閨夢裡人 (1954)    
    燕雙飛 (1954) ... 江大娘
    都會交響曲 (1954) ... 方太太
    一年之計 (1955) ... 母親
    闔第光臨 (1955)    
    少女的煩惱 (1955) ... 許母
    我是一個女人 (1955) ... 老太太
    大兒女經 (1955)    
    日出 (1956)    
    孔雀屏 (1956)    
    紅顏劫 (1956)    
    女子公寓 (1956)    
    春歸何虎 (1957)    
    男大當婚 (1957) ... 郭母
    香噴噴小姐 (1958)    
    未出嫁的媽媽 (1958)    
    少年遊 (1958)    
    有女懷春 (1958) ... 貝太太
    情竇初開 (1958) ... 朱母
    眼兒媚 (1958) ... 嚴母
    金屋夢 (1959) ... 康太太
    春到海演 (1959)    
    錦上添花 (1959)    
    豪門夜宴 (1959) ... 宴會賓客
    王老五之戀 (1959) ... 丁慧英
    荳寇年華 (1959) ... 雷母
    笑笑笑 (1960)    
    脂粉小霸王 (1960) ... 王校長
    十七歲 (1960)    
    同命鴛鴦 (1960) ... 葉氏
    雷雨 (1961) ... 魯媽
    美人計 (1961)    
    一夜難忘 (1961)    
    鴛夢重溫 (1961)    
    糊塗姻緣 (1962)    
    劉海遇仙記 (1963) ... -
    雪地情仇 (1963) ... 銀珠母
    三笑 (1964)    
    龍鳳呈祥 (1964)    
    合家歡 (1964)    
    滄海遺珠 (1965) ... 曾二姑
    椰林雙姝 (1965) ... 符母
    含苞待放 (1966)    
    小忽雷 (1966)    
    雙鎗黃英姑 (1967) ... 劉母
    社會棟樑 (1968) ... 文姊
    迎春花 (1968)    
    十萬金山 (1971)    
    精忠報國 (1972) ... 岳母
    大地雙英 (1972) ... 吳氏
    手 (1973)    
    赤膽好漢 (1974)    
    愛心千萬萬 (1975)    
    鐵腳馬眼神仙肚 (1979)    
    童黨 (1988)