Display [English] [Big5] [UTF-8]
You are currently displaying Big5
龔秋霞
Kung Chiu-Hsia  ♀





 
Filmography (1936-1988)
 
  演員 (108 films)
    新舊上海灘 (1936)    
    永遠的微笑 (1936)    
    父母子女 (1936)    
    四千金 (1937)    
    古塔奇案 (1937)    
    壓歲錢 (1937)    
    歌兒救母記 (1938)    
    恐怖之夜 (1938)    
    小俠女 (1939)    
    歌聲淚痕 (1939)    
    播音台大血案 (1939)    
    陳查禮大破隱身盜 (1941)    
    銀槍盜 (1941)    
    博愛 (1942)    
    薔薇處處開 (1942)    
    四姊妹 (1942)    
    激流 (1943)    
    夜長夢多 (1943)    
    浮雲掩月 (1943)    
    凱風 (1944)    
    鸞鳳和鳴 (1944)    
    蘆花翻白燕子飛 (1946) ... 梅玉
    秋水伊人 (1947)    
    苦戀 (1947) ... 朱眉眉
    地獄天堂 (1947) ... 冰冰
    各有千秋 (1947) ... 碧華母親
    朱門怨 (1948) ... 孫淑貞
    柳浪聞鶯 (1948)    
    四美圖 (1948) ... 秋月
    相思債 (1948)    
    未出嫁的媽媽 (1949) ... 葉長華
    血染海棠紅 (1949) ... 劉大奎夫人
    蕩婦心 (1949) ... 徐淑華
    一代妖姬 (1950) ... 鄭蕙珍
    豪門孽債 (1950) ... 江妻
    南來雁 (1950)    
    花街 (1950)    
    禁婚記 (1951) ... 許經理
    新紅樓夢 (1952)    
    不知道的父親 (1952)    
    娘惹 (1952)    
    狂風之夜 (1952)    
    中秋月 (1953) ... 明生母
    兒女經 (1953) ... 顏太太
    門 (1953)    
    絕代佳人 (1953)    
    彩虹曲 (1953)    
    白日夢 (1953)    
    青春頌 (1953) ... 林紓音
    寸草心 (1953)    
    銀海千秋 (1953)    
    水紅菱 (莫愁巷) (1953) ... 劉大媽
    燕雙飛 (1954) ... 江大娘
    都會交響曲 (1954) ... 方太太
    姊妹曲 (1954)    
    深閨夢裡人 (1954) ... 何太太
    我是一個女人 (1955) ... 老太太
    大兒女經 (1955)    
    一年之計 (1955) ... 母親
    闔第光臨 (1955)    
    少女的煩惱 (1955) ... 許母
    孔雀屏 (1956)    
    紅顏劫 (1956)    
    女子公寓 (1956)    
    日出 (1956)    
    男大當婚 (1957) ... 郭母
    春歸何虎 (1957)    
    情竇初開 (1958) ... 朱母
    眼兒媚 (1958) ... 嚴母
    香噴噴小姐 (1958)    
    未出嫁的媽媽 (1958)    
    少年遊 (1958)    
    有女懷春 (1958) ... 貝太太
    春到海演 (1959)    
    錦上添花 (1959)    
    豪門夜宴 (1959) ... 宴會賓客
    王老五之戀 (1959) ... 丁慧英
    荳寇年華 (1959) ... 雷母
    金屋夢 (1959) ... 康太太
    同命鴛鴦 (1960) ... 葉氏
    笑笑笑 (1960)    
    脂粉小霸王 (1960) ... 王校長
    十七歲 (1960)    
    鴛夢重溫 (1961)    
    雷雨 (1961) ... 魯媽
    美人計 (1961)    
    一夜難忘 (1961)    
    糊塗姻緣 (1962)    
    雪地情仇 (1963) ... 銀珠母
    劉海遇仙記 (1963) ... -
    龍鳳呈祥 (1964)    
    合家歡 (1964)    
    三笑 (1964)    
    椰林雙姝 (1965) ... 符母
    滄海遺珠 (1965) ... 曾二姑
    含苞待放 (1966)    
    小忽雷 (1966)    
    雙鎗黃英姑 (1967) ... 劉母
    迎春花 (1968)    
    社會棟樑 (1968) ... 文姊
    十萬金山 (1971)    
    精忠報國 (1972) ... 岳母
    大地雙英 (1972) ... 吳氏
    手 (1973)    
    赤膽好漢 (1974)    
    愛心千萬萬 (1975)    
    鐵腳馬眼神仙肚 (1979)    
    童黨 (1988)