Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉佩琦
Liu Pei-Qi  ♂





 
Filmography (1991-2017)
 
  演員 (20 films)
    泰山恩仇 (1991)    
    秋菊打官司 (1992) ... 萬慶來
    二嫫 (1994)    
    離開雷鋒的日子 (1996)    
    下輩子還做母子 (1997)    
    朗朗星空 (1999) ... 孫凱
    西洋鏡 (2000)    
    半碗村傳奇 (2001)    
    少女穆然 (2002)    
    老少無猜 (2002)    
    和你在一起 (2002)    
    5顆子彈 (2008)    
    建黨偉業 (2011)    
    大太陽 (2011)    
    雨中的樹 (2012)    
    警察故事2013 (2013)    
    周恩來的四個晝夜 (2013)    
    回歸 (2014)    
    妖貓傳 (2017)    
    上海王 (2017)