Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄧凱珊
Tang Hoi-Shan  ♀
 
Filmography (1999-2002)
 
  副導演 (3 films)
    有情飲水飽 (2001)    
    靚女差館 (2001)    
    知法犯法 (2001)    
  場記 (12 films)
    改正歸邪 (2000)    
    殺人渡假屋 (2000)    
    山村老屍II色之惡鬼 (2000)    
    中華賭俠 (2000)    
    香港處男 (2000)    
    妖魅謎蹤 (2000)    
    野獸童黨 (2000)    
    有情飲水飽 (2001)    
    愛情白麵包 (2001)    
    幽靈情書 (2001)    
    4X100 水著份子 (2001)    
    橫行霸盜 (2002)    
  演員 (3 films)
    串燒三兄弟 (1999)    
    摩登姑婆屋 (1999)    
    好兄吾兄 (1999)