Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄧凱珊
Irene Tang Hoi-Shan  ♀
 
Filmography (1999-2002)
 
  副導演 (2 films)
    靚女差館 (2001)    
    有情飲水飽 (2001)    
  第二副導演 (1 film)
    知法犯法 (2001)    
  場記 (12 films)
    香港處男 (2000)    
    妖魅謎蹤 (2000)    
    改正歸邪 (2000)    
    野獸童黨 (2000)    
    山村老屍II色之惡鬼 (2000)    
    中華賭俠 (2000)    
    殺人渡假屋 (2000)    
    4X100 水著份子 (2001)    
    有情飲水飽 (2001)    
    愛情白麵包 (2001)    
    幽靈情書 (2001)    
    橫行霸盜 (2002)    
  演員 (3 films)
    好兄吾兄 (1999)    
    摩登姑婆屋 (1999)    
    串燒三兄弟 (1999)