Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林澤銘
Lam Chak-Ming  ♂
Aliases:  林澤明,  林澤鉻,  林澤民,  林哲明





 
Filmography (1991-2019)
 
  副導演 (13 films)
    血仍是冷 (1998)    
    父報子仇 (1999)    
    龍鳳雙英 (2000)    
    女飛虎 (2000)    
    戰龍 (2001)    
    皇家保鏢 (2002)    
    九龍的天空之錯愛馬伕 (2002)    
    危險關係 (2002)    
    赤裸性對抗 (2002)    
    星星與月亮 (2002)    
    性在夠辣 (2003)    
    無間道長 (2004)    
    無間道長之神劍門 (2006)    
  監製 (1 film)
    英雄本能 (1996)    
  導演 (2 films)
    夜間管理員 (2003)    
    反詐英豪 (2019)    
  演員 (38 films)
    零時十分 (1991)    
    豔帥風雨情 (1992)    
    無情殺手 (1993)    
    愛殺 (1993)    
    情不自禁之想入非非 (1993)    
    雪魔女 (1993)    
    摧花神龍教 (1993)    
    東方武神 (1995)    
    人皮高跟鞋 (1996)    
    英雄本能 (1996)    
    轟天龍 (1997)    
    雌虎威龍 (1997)    
    造愛人間 (1998)    
    脫軌邊緣人 (1998)    
    超級保鏢 (1998)    
    男人女人情人 (1998)    
    血仍是冷 (1998)    
    父報子仇 (1999)    
    金枝玉葉之睡在下流社會的日子 (1999)    
    威龍保鏢 (1999)    
    前世情迷 (1999)    
    新城獵人 (1999)    
    火燒走馬崗 (2000)    
    魔劫 (2000)    
    鬼同你有緣之陰屍路 (2000)    
    情不容義 (2000)    
    風雲毒玫瑰 (2000)    
    戰龍 (2001)    
    烈火女警花 (2001)    
    辣手學子 (2002)    
    星星與月亮 (2002)    
    赤裸性對抗 (2002)    
    古惑線人 (2002)    
    危險關係 (2002)    
    九龍的天空之錯愛馬伕 (2002)    
    應召女郎2003 (2003)    
    無間道長 (2004)    
    無間道長之神劍門 (2006) ... 暗黑魔王
  編劇 (3 films)
    殭屍復活 (2003)    
    夜間管理員 (2003)    
    鬼井幽魂 (2004)