Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
賀子壯
He Zi-Zhuang
 
Filmography (1990-2009)
 
  監製 (1 film)
    第一次的親密接觸 (2000)    
  製片 (1 film)
    樂魂 (1995)    
  製片人 (1 film)
    做頭 (2005)    
  策劃 (14 films)
    激情辯護 (1993)    
    上海紀事 (1998)    
    關于愛的故事 (1998)    
    四個廚師一圍菜 (1999)    
    緊急迫降 (1999)    
    生死抉擇 (2000)    
    燃燒的港灣 (2000)    
    花眼 (2001)    
    走出西柏坡 (2001)    
    假裝沒感覺 (2002)    
    極地營救 (2002)    
    花儿怒放 (2002)    
    做頭 (2005)    
    長恨歌 (2005)    
  編劇 (6 films)
    天王盖地虎 (1990)    
    私人保鏢 (1992)    
    樂魂 (1995)    
    生死抉擇 (2000)    
    少林四小龍 (2008)    
    尋找微塵 (2009)