Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馮峰
Fung Fung (1)  ♂
Aliases:  馮烽





 
Filmography (1937-1992)
 
  監製 (8 films)
    同撈同煲 (1956)    
    斬龍遇仙 (1956)    
    小紅娘 (1961)    
    紮腳小紅娘 (1961)    
    孖生小藝人 (1962)    
    飄零孤鳳 (1962)    
    乖孫 (1964)    
    月光光 (1965)    
  導演 (55 films)
    細路祥 (1950)    
    柳姐與沙塵超 (1950)    
    俠盜情花 (1950)    
    七屍八命九人頭 (1955)    
    醉打金枝 (1955)    
    同撈同煲 (1956)    
    小冤家 (1956)    
    斬龍遇仙 (1956)    
    橫霸七省勝字旗 (1957)    
    真假俏郎君 (1957)    
    龍虎渡姜公 (1957)    
    風火送慈雲(上集) (1958)    
    新肉山藏妲己 (1958)    
    風火送慈雲(下集大結局) (1958)    
    火葬生妲己 (1958)    
    亡命救孤兒 (1960)    
    小俠紅蝴蝶 (1960)    
    荒山盜屍案 (1960)    
    冷月寒梅(下集) (1960)    
    神燈 (1960)    
    冷月寒梅(大結局) (1960)    
    冷月寒梅(上集) (1960)    
    苦兒救母 (1960)    
    十年一覺楊州夢 (1961)    
    雷克探案之血影驚魂 (1961)    
    挖目保山河 (1961)    
    小狀元 (1961)    
    小俠白金龍 (1961)    
    一命救全家 (1961)    
    刁蠻女俠(下集) (1961)    
    紮腳小紅娘 (1961)    
    小俠紅蝴蝶(下集) (1961)    
    刁蠻女俠(上集) (1961)    
    義乞存孤 (1961)    
    小紅娘 (1961)    
    小甘羅拜相 (1961)    
    小孤女 (1961)    
    雷克探案之血手凶刀 (1961)    
    小千金 (1961)    
    孤雛血淚 (1961)    
    木偶公主 (1962)    
    雙星淚 (1962)    
    小福星 (1962)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    飄零孤鳳 (1962)    
    小甘羅拜相(大結局) (1962)    
    孖生小藝人 (1962)    
    驚天動地 (1962)    
    紫霞杯 (1963)    
    滿堂吉慶 (1964)    
    好兒孫 (1964)    
    乖孫 (1964)    
    無敵神童方世玉 (1965)    
    月光光 (1965)    
    小金剛 (1970)    
  演員 (154 films)
    回祖國去 (1937)    
    兒女英雄 (1937)    
    西南二伯父 (1937)    
    公子哥兒 (1937)    
    春花秋月 (1937)    
    賣花女 (1938)    
    乞米養家姑 (1938)    
    兒女英雄續集 (1938)    
    龍城飛蔣 (1938)    
    正一孤寒種 (1938)    
    冤魂塔 (1939)    
    三盜九龍杯 (1939)    
    胭脂馬 (1939)    
    大俠甘鳳池 (1939)    
    武潘安 (1939)    
    枕頭狀 (1939)    
    瓦崗寨 (1939)    
    紅拂女私奔 (1939) ... 李世民
    大鬧三門街 (1939)    
    西關四美人 (1939) ... 張智華
    三戲白菊花 (1939)    
    最後的伴侶 (1939)    
    趙匡胤夜送京娘 (1939)    
    火燒石室 (1939) ... 梁君來
    大地回泰 (1940) ... 陳以標
    添丁發財 (1940)    
    地獄金龜 (1940)    
    狄青 (1940)    
    十萬童屍 (1940)    
    紅巾誤 (1940)    
    中國野人王 (1940)    
    岳飛 (1940) ... 岳雲
    慈禧西太后 (1940) ... 太監安得海
    人海淚痕 (1940)    
    王昭尹 (1940)    
    插翼虎 (1940)    
    薛仁貴征東 (1940)    
    雍正皇夜盜香妃 (1940)    
    小廣東 (1940)    
    五虎平西 (1940)    
    觀音得道 (1940) ... 善財童子
    烽火故鄉 (1941) ... 劉二
    街頭博士 (1941)    
    燕雙飛 (1941)    
    小老虎 (1941)    
    花街神女 (1941) ... 李國明
    女鏢師 (1941)    
    學宮春色 (1941)    
    今宵重見月團圓 (1941)    
    民族的吼聲 (1941)    
    天涯慈父 (1941)    
    春色滿園 (1941)    
    紅荳曲 (1941)    
    荒唐公子 (1946)    
    小夫妻 (1947) ... 王兆安
    月圓人未圓 (1947) ... 陳軒利
    香草美人 (1947) ... 戴惠倫
    晨妻暮嫂 (1947) ... 方仲勤
    花月良宵 (1948)    
    蔣平展超大戰白菊花 (1948)    
    萬緣叢中一點紅 (1948)    
    衣冠禽獸 (1948)    
    四鳳齊飛 (1948) ... 李家蓀
    賢妻蕩婦 (1948)    
    萬緣叢中一點紅 (1948)    
    風雨送魂歸 (1948) ... 秦懷傑
    恨海情鴛 (1948)    
    江湖鐵漢 (1948)    
    恩怨在今宵 (1948) ... 吳世華
    碧海恩仇 (1949)    
    龍兄虎弟 (1949) ... 林榕生
    萬象回春 (1949)    
    客途秋恨 (1949)    
    程咬金封王 (1949)    
    大鬧梅知府 (1949) ... 蕭永倫
    俠義鋤奸 (1949) ... 梁聰
    義勇雙雄 (1949)    
    朱賣臣分妻 (1949)    
    有冤無路訴 (1949) ... 梁曉風
    忍棄枕邊人 (1949) ... 潘啟民
    唐明皇遊月殿 (1949)    
    鬥氣夫妻 (1949) ... 王思聰
    逼上梁山 (1950) ... 王龍
    柳姐與沙塵超 (1950)    
    幾家歡笑幾家 (1950)    
    細路祥 (1950) ... 飛刀李
    俠盜情花 (1950)    
    半夜奇談 (1955)    
    秋海棠 (1955) ... 袁寶藩
    醉打金枝 (1955)    
    姊妹心 (1955)    
    後窗 (1955)    
    同撈同煲 (1956) ... 差利
    龍虎渡姜公 (1957)    
    有情人 (1958) ... 表舅父阿成
    風火送慈雲(下集大結局) (1958)    
    第七號司機 (1958)    
    風火送慈雲(上集) (1958) ... 侯拱
    樊梨花金光陣產子 (1958)    
    駙馬艷史 (1958)    
    荊釵記 (1958)    
    烽火佳人 (1958)    
    正德皇海角尋春 (1959)    
    金枝玉葉 (1959)    
    白兔會 (1959)    
    十號風波 (1959)    
    正德皇月夜下江南 (1959)    
    麗鬼冤仇 (1959)    
    無兵司令 (1959)    
    神燈 (1960) ... 胡格耳
    三女性 (1960)    
    可憐天下父母心 (1960)    
    望兒亭(上集) (1960)    
    人海孤鴻 (1960)    
    神童擒兇記 (1960)    
    望兒亭(下集) (1960)    
    母子淚 (1961)    
    母子淚 (1961)    
    孖生小藝人 (1962) ... 老藝人
    破鏡重圓 (1962)    
    滿堂吉慶 (1964)    
    三招了 (1969)    
    昨天今天明天 (1970)    
    小金剛 (1970) ... 金鯨
    香港73 (1974) ... 調查員
    阿牛入城記 (1974)    
    蠱惑女光棍才 (1975)    
    雙星伴月 (1975)    
    色慾和尚 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    賊公計小偷才 (1975)    
    遊戲人間三百年 (1975)    
    酒帘 (1976)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    烏龍Q王 (1977) ... 邱大富
    大煞星與小妹頭 (1978)    
    肥龍過江 (1978) ... 張飛雄
    Hello! 夜歸人 (1978)    
    錢作怪 (1980)    
    夜車 (1980)    
    地獄無門 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    追女仔 (1981)    
    老鼠街 (1981)    
    摩登保鑣 (1981)    
    霍元甲 (1982)    
    衝激21 (1982)    
    龍少爺 (1982)    
    如來神掌 (1982)    
    追鬼七雄 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    歡場 (1985)    
    烈火情仇 (1991)    
    現代應召女郎 (1992) ... 男嫖客
  編劇 (19 films)
    朱賣臣分妻 (1949)    
    俠盜情花 (1950)    
    醉打金枝 (1955)    
    七屍八命九人頭 (1955)    
    同撈同煲 (1956)    
    小冤家 (1956)    
    龍虎渡姜公 (1957)    
    真假俏郎君 (1957)    
    苦兒救母 (1960)    
    亡命救孤兒 (1960)    
    荒山盜屍案 (1960)    
    神燈 (1960)    
    小孤女 (1961)    
    雙星淚 (1962)    
    飄零孤鳳 (1962)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    乖孫 (1964)    
    無敵神童方世玉 (1965)    
    小金剛 (1970)