Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
邵兵
Shao Bing  ♂





 
Filmography (1992-2019)
 
  監製 (1 film)
    瘋狂72小時 (2014)    
  演員 (29 films)
    蔣築英 (1992) ... 司馬森
    炎帝傳奇 (1994) ... 融
    贏家 (1996) ... 常平
    愛情麻辣燙 (1997)    
    春天的狂想 (1998)    
    紅河谷 (1998)    
    還我情心 (1999)    
    緊急迫降 (1999) ... 李嘉棠
    極地營救 (2002) ... 范康
    決戰梟雄 (2004) ... 雄
    神話 (2005)    
    日出日落 (2005) ... 夏至
    劍蝶 (2008) ... 鐵將軍
    愛得起 (2009) ... 于曉東
    聖地額濟納 (2010)    
    非誠勿擾2 (2010) ... 李堅強
    讓子彈飛 (2010) ... 老二
    關雲長 (2011) ... 張遼
    無價之寶 (2011) ... 阿星
    幸福 (2012) ... 方磊
    控城計 (2013) ... 三毛
    忠烈楊家將 (2013) ... 耶律原
    戰將周希漢 (2013)    
    瘋狂72小時 (2014)    
    激浪青春 (2014)    
    心跳戈壁 (2015) ... 天山
    戰狼 (2015)    
    寶貝,對不起 (2015)    
    八子 (2019)