Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周永光 (1)
David Chow Wing-Kwong  ♂





 
Filmography (1965-2007)
 
  演員 (13 films)
    老夫子 (1965)    
    無字天書 (1965)    
    女黑俠木蘭花 (1966)    
    金鼎游龍 (1966)    
    老夫子三救傻仔明 (1966) ... 飛仔奇
    女黑俠木蘭花血戰黑龍黨 (1966) ... 地球
    老夫子與大蕃薯 (1966) ... 客串
    女黑俠威震地獄門 (1967)    
    漁港恩仇 (1967)    
    碧眼魔女 (1967) ... 蕭楠
    天劍絕刀 (1967) ... 高光
    天劍絕刀(大結局) (1968)    
    我要金龜婿 (1986)    
  燈光 (39 films)
    大毒梟 (1975)    
    奇門遁甲 (1982)    
    退休探長 (1983)    
    天師撞邪 (1983)    
    波牛 (1983)    
    小狐仙 (1985)    
    法外情 (1985)    
    雙龍吐珠 (1986)    
    我要金龜婿 (1986)    
    惡男 (1986)    
    神探朱古力 (1986)    
    皇家戰士 (1986)    
    中華戰士 (1987)    
    陷阱邊沿 (1988)    
    龍虎智多星 (1988)    
    四千金 (1989)    
    黑道福星 (1989)    
    皇家師姐IV直擊證人 (1989)    
    開心巨無霸 (1989)    
    龍之爭霸 (1989)    
    無名家族 (1990)    
    漫畫奇俠 (1990)    
    最佳賊拍檔 (1990)    
    馬路英雄 (1991)    
    神槍手與咖喱雞 (1992)    
    痴情快婿 (1992)    
    武狀元蘇乞兒 (1992)    
    我來自北京 (1992)    
    情不自禁II霎時衝動 (1992)    
    蘇乞兒 (1993)    
    走佬威龍 (1993)    
    沉默的姑娘 (1994)    
    旺角大家姐 (1997)    
    難得有情郎 (1997)    
    魑魅魍魎 (1998)    
    陰差陽錯 (1999)    
    慾望號列車 (2000)    
    死心不息 (2006)    
    一樓一鬼 (2007)