Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
唐雪卿
Tong Suet-Hing  ♀

 
Filmography (1926-1941)
 
  監製 (1 film)
    疑雲疑雨 (1940)    
  演員 (17 films)
    浪蝶 (1926)    
    歌台艷史 (1934)    
    生活 (1935)    
    鄉下佬遊埠第三集 (1935) ... 蘇女
    鄉下佬遊埠 (鄉下女遊埠) (1935)    
    俏郎君 (1935)    
    鄉下佬遊埠續集 (1935) ... 蘇女
    毒玫瑰 (1935)    
    荼薇香 (1936) ... 荼薇
    俏郎君下集 (1936)    
    鄉下佬探親家 (1937)    
    續白金龍 (1937)    
    最後關頭 (1938)    
    麻雀經 (1939)    
    第八天堂 (1939)    
    疑雲疑雨 (1940)    
    大鄉里 (1941)