Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
高俊傑
Ko Chun-Kit  ♂
Aliases:  高俊,  高俊杰,  高駿傑,  林俊傑





 
Filmography (1992-2003)
 
  動作設計 (11 films)
    99雪在燒 (1999)    
    皇者之種 (1999)    
    殺手自由人 (1999)    
    宋朝風月 (1999)    
    逃亡 (1999)    
    電腦危情 (1999)    
    古惑仔之火拼街頭 (2000)    
    勒索 (2000)    
    殺人曲 (2001)    
    決一死戰 (2001)    
    淚眼殺星之八佰龍兵團 (2001)    
  副導演 (9 films)
    龍虎之戰 (1995)    
    電子格門戰士 (1997)    
    數碼英雄 (1999)    
    宋朝風月 (1999)    
    英雄神話 (2000)    
    黑獄聖女 (2000)    
    雷霆特警 (2000)    
    人蛇偷渡 (2001)    
    風月奇譚 (2001)    
  導演 (5 films)
    雄霸四海 (2000)    
    武神黑俠 (2001)    
    風花雪月 (2001)    
    特工神諜 (2001)    
    火線生死戀 (2002)    
  演員 (25 films)
    宇宙狙擊 (1992)    
    龍虎之戰 (1995)    
    電子格門戰士 (1997)    
    一代英雄 (1999)    
    電腦危情 (1999)    
    皇者之種 (1999)    
    99雪在燒 (1999)    
    數碼英雄 (1999)    
    老薑 (1999)    
    紅牆盜影 (1999)    
    雷霆特警 (2000)    
    英雄神話 (2000)    
    鐵男本色 (2000)    
    古惑仔之火拼街頭 (2000)    
    雄霸四海 (2000)    
    爆裂危情 (2000)    
    火武耀揚 (2000)    
    風花雪月 (2001)    
    淚眼殺星之八佰龍兵團 (2001) ... 海虎
    武神黑俠 (2001)    
    殺人曲 (2001)    
    風流韻事 (2001)    
    人蛇偷渡 (2001)    
    火線生死戀 (2002)    
    武林 (2003)    
  策劃 (3 films)
    雷霆特警 (2000)    
    英雄神話 (2000)    
    人蛇偷渡 (2001)    
  編劇 (1 film)
    爆裂危情 (2000)