Display [English] [Big5] [UTF]
You are currently displaying Big5
高俊傑
Ko Chun-Kit  ♂
Aliases:  高俊,  高俊杰,  高駿傑,  林俊傑





 
Filmography (1992-2003)
 
  動作設計 (11 films)
    逃亡 (1999)    
    電腦危情 (1999)    
    99雪在燒 (1999)    
    皇者之種 (1999)    
    殺手自由人 (1999)    
    宋朝風月 (1999)    
    古惑仔之火拼街頭 (2000)    
    勒索 (2000)    
    殺人曲 (2001)    
    決一死戰 (2001)    
    淚眼殺星之八佰龍兵團 (2001)    
  副導演 (9 films)
    龍虎之戰 (1995)    
    電子格門戰士 (1997)    
    數碼英雄 (1999)    
    宋朝風月 (1999)    
    英雄神話 (2000)    
    黑獄聖女 (2000)    
    雷霆特警 (2000)    
    風月奇譚 (2001)    
    人蛇偷渡 (2001)    
  導演 (5 films)
    雄霸四海 (2000)    
    特工神諜 (2001)    
    武神黑俠 (2001)    
    風花雪月 (2001)    
    火線生死戀 (2002)    
  演員 (27 films)
    宇宙狙擊 (1992)    
    龍虎之戰 (1995)    
    電子格門戰士 (1997)    
    護花情迷 (1999) ... [沒被列在名單]
    紅牆盜影 (1999)    
    殺手自由人 (1999) ... [沒被列在名單]
    一代英雄 (1999)    
    電腦危情 (1999)    
    皇者之種 (1999)    
    99雪在燒 (1999)    
    數碼英雄 (1999)    
    老薑 (1999)    
    爆裂危情 (2000)    
    火武耀揚 (2000)    
    雷霆特警 (2000)    
    英雄神話 (2000)    
    鐵男本色 (2000)    
    古惑仔之火拼街頭 (2000)    
    雄霸四海 (2000)    
    風流韻事 (2001)    
    人蛇偷渡 (2001)    
    風花雪月 (2001)    
    淚眼殺星之八佰龍兵團 (2001) ... 海虎
    武神黑俠 (2001)    
    殺人曲 (2001)    
    火線生死戀 (2002)    
    武林 (2003)    
  策劃 (3 films)
    雷霆特警 (2000)    
    英雄神話 (2000)    
    人蛇偷渡 (2001)    
  編劇 (1 film)
    爆裂危情 (2000)