Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何民強
Ho Man-Keung
Aliases:  何文強
 
Filmography (1960-2002)
 
  監製 (5 films)
    烏龍王發達記 (1960)    
    八表雄風 (1963)    
    劍神傳(上集) (1963)    
    羔羊大律師 (1992)    
    艷降勾魂 (1999)    
  策劃 (1 film)
    火線生死戀 (2002)    
  出品人 (17 films)
    丹心令 (1969)    
    蕩寇灘 (1972)    
    石破天驚 (1973)    
    怒雙衝冠 (1973)    
    大追蹤 (1974)    
    狼狽為奸 (1974)    
    鬼琵琶 (1975)    
    重建精武門 (1975)    
    天后 (1975)    
    七百萬元大劫案 (1976)    
    偷食搶食搵飯食 (1978)    
    醉猴女 (1979)    
    青蘋果 (1984)    
    北投最後一班列車 (1986)    
    古本素女真經 (1993)    
    艷降勾魂 (1999)    
    特工神諜 (2001)