Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蘇志鴻
Solon So Chi-Hung

 
Filmography (1999-2016)
 
  製片 (3 films)
    大兵小將 (2009)    
    逆戰 (2012)    
    喜羊羊與灰太狼之羊年喜羊羊 (2015)    
  監製 (25 films)
    成龍的特技 (1999)    
    紫雨風暴 (1999)    
    半支煙 (1999)    
    心動 (1999)    
    特警新人類 (1999)    
    特警新人類2 (2000)    
    公元2000 AD (2000)    
    贖金之王 (2000)    
    北京樂與路 (2001)    
    幽靈人間 (2001)    
    想飛 (2002)    
    贖金之王2:皇廷激戰 (2003)    
    龍的深處:失落的拼圖 (2003)    
    新警察故事 (2004)    
    大佬愛美麗 (2004)    
    環遊地球八十天 (2004)    
    神話 (2005)    
    精武家庭 (2005)    
    寶貝計劃 (2006)    
    一個好爸爸 (2008)    
    大兵小將 (2009)    
    新宿事件 (2009)    
    七小羅漢 (2010)    
    遠古守衛 (2013)    
    通靈之六世古宅 (2015)    
  策劃 (1 film)
    長恨歌 (2005)    
  執行監製 (3 films)
    巴黎假期 (2015)    
    惡人谷 (2016)    
    危城 (2016)    
  出品人 (2 films)
    海南雞飯 (2004)    
    逆戰 (2012)