Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
谷祖琳
Jo Kuk Cho-Lam  ♀





 
Filmography (1998-2019)
 
  演員 (48 films)
    去年煙花特別多 (1998) ... 何小珍
    心動 (1999) ... 阿jo
    玻璃樽 (1999) ... 阿布同村女子
    半支煙 (1999) ... Dee Dee
    細路祥 (2000) ... 阿恆女友
    江湖告急 (2000) ... 虎女
    絕世好Bra (2001) ... Alex
    重裝警察 (2001)    
    野獸之瞳 (2001) ... 阿陸
    幽靈人間 (2001) ... 小鳳仙女孩
    幽靈人間II鬼味人間 (2002) ... 麥婉清
    一碌蔗 (2002) ... 大喪妻
    人民公廁 (2002) ... 祖 (Jo)
    豪情 (2003) ... 崔波波
    我要做Model (2004) ... 戰衣美女
    噩夢 (2004)    
    鬼眼刑警 (2006)    
    四大天王 (2006)    
    天生一對 (2006) ... 惠
    我要成名 (2006)    
    單身部落 (2007) ... Vivian
    戲王之王 (2007) ... 風塵女子
    一期一會 (2007)    
    七擒七縱七色狼 (2007) ... 小雲
    每當變幻時 (2007) ... 名店店務員
    C+偵探 (2007) ... 阿燕
    鬼計 (2007)    
    神探 (2007) ... 何家安的「智慧」
    有隻僵屍暗戀你 (2008)    
    烈日當空 (2008) ... 肥毛母
    大搜查之女 (2008) ... 祖兒
    再生號 (2009) ... 孟婆
    撲克王 (2009) ... 小縱
    復仇 (2009) ... 殺手妻子
    志明與春嬌 (2010) ... 孖K
    童眼 (2010) ... 泉嫂
    上上下下 (2010) ... 惠惠
    惡胎 (2010) ... 警方人員
    維多利亞壹號 (2010) ... 孕婦友人
    最強囍事 (2011) ... 小甜谷
    B+偵探 (2011)    
    春嬌與志明 (2012) ... 孖K
    37 (2012)    
    笑功震武林 (2013) ... 黑澤清子
    六福喜事 (2014)    
    全力扣殺 (2015)    
    非同凡響 (2018)    
    恭喜八婆 (2019)