Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
施愛玲
Catherine Sze Oi-Ling  ♀
 
Filmography (1993-2008)
 
  製片 (14 films)
    黑玫瑰義結金蘭 (1997)    
    鎗火 (1999)    
    甜言蜜語 (1999)    
    孤男寡女 (2000)    
    鍾無艷 (2001)    
    愛上我吧 (2001)    
    全職殺手 (2001)    
    我左眼見到鬼 (2002)    
    嚦咕嚦咕新年財 (2002)    
    大隻佬 (2003)    
    柔道龍虎榜 (2004)    
    龍鳳鬥 (2004)    
    神探 (2007)    
    蝴蝶飛 (2008)    
  副導演 (4 films)
    東邪西毒 (1994)    
    麻雀飛龍 (1997)    
    黑玫瑰義結金蘭 (1997)    
    超時空要愛 (1998)    
  場記 (1 film)
    少年黃飛鴻之鐵馬騮 (1993)