Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
杜伯航
Tu Po-Hang  ♂
 
Filmography (1978-2000)
 
  副導演 (3 films)
    虎豹龍蛇鷹 (1978)    
    廣東鐵橋三 (1979)    
    大殘拳 (1981)    
  導演 (12 films)
    單挑 (1981)    
    玉面蜘蛛 (1982)    
    摩登表姐 (1984)    
    帶槍過境 (1984)    
    新町點煙盤 (1986)    
    心變 (1988)    
    她從對岸來 (1990)    
    葡京大劫案 (1992)    
    驚艷危情 (1999)    
    劫殺愛美神 (1999)    
    殺手輓歌 (2000)    
    雷霆悍匪 (2000)    
  演員 (1 film)
    獸性地獄女 (1982)    
  策劃 (1 film)
    小醉拳 (1995)    
  執行監製 (1 film)
    新唐山大兄 (1998)    
  編劇 (4 films)
    單挑 (1981)    
    玉面蜘蛛 (1982)    
    帶槍過境 (1984)    
    人鬼搭檔 (1993)