Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王曉棠
Wang Xiao-Tang  ♀





 
Filmography (1955-2001)
 
  導演 (3 films)
    翔 (1982)    
    老鄉 (1986)    
    芬芳誓言 (2001)    
  演員 (6 films)
    神秘的旅伴 (1955)    
    邊寨烽火 (1957)    
    英雄虎膽 (1958)    
    鄂爾多斯風暴 (1962)    
    野火春風鬥古城 (1963) ... 金環, 銀環
    翔 (1982)    
  策劃 (1 film)
    芬芳誓言 (2001)    
  出品人 (4 films)
    新娘 (1993)    
    大轉折(上集)鏖戰魯西南 (1997)    
    大轉折 (1997)    
    大進軍席捲大西南 (1998)    
  編劇 (3 films)
    翔 (1982)    
    老鄉 (1986)    
    芬芳誓言 (2001)