Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡文安
Woo Man-On
 
Filmography (1995-2005)
 
  監製 (7 films)
    變態殺人狂 (2000)    
    撞鬼你之血光之災 (2000)    
    愛殺2000 (2000)    
    飛哥傳奇 (2001)    
    網劫 (2003)    
    古宅魅影 (2004)    
    少年陳真 (2004)    
  策劃 (5 films)
    怒吼狂花 (1998)    
    楊月樓傳 (1999)    
    黃金惡夢 (1999)    
    黑風客棧 (1999)    
    追金行動 (1999)    
  出品人 (13 films)
    怒海威龍 (1995)    
    怒吼狂花 (1998)    
    面青青有排驚 (1998)    
    楊月樓傳 (1999)    
    黑風客棧 (1999)    
    黃金惡夢 (1999)    
    9月9 (2000)    
    白色風暴 (2000)    
    猛鬼諾言 (2000)    
    紅草灘之刀神 (2001)    
    龍虎英雄 (2003)    
    道中道 (2003)    
    無敵小子霍元甲 (2005)