Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃美琪
Maggie Wong Mei-Kei  ♀
Aliases:  黃美棋





 
Filmography (1995-2015)
 
  演員 (16 films)
    大冒險家 (1995)    
    玻璃鎗的愛 (1995)    
    香江花月夜 (1995)    
    搶閘媽咪 (1995)    
    血腥Friday (1996)    
    賭神3之少年賭神 (1996) ... 童年細七
    蜜桃成熟時1997 (1997) ... 徐蜜桃(童年)
    迴轉壽屍 (1997)    
    豹妹 (1998)    
    行運一條龍 (1998) ... 小芬女
    面青青有排驚 (1998)    
    邪教檔案之末日風暴 (1998)    
    風雲─雄霸天下 (1998) ... 孔慈(童年)
    灣仔12妹 (1999) ... 骨女
    鬼片王之再現凶榜 (1999)    
    我們停戰吧 (2015)