Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊證樺
Man Yeung Ching-Wa  ♂
Aliases:  楊證華,  楊証樺





 
Filmography (1998-2019)
 
  演員 (18 films)
    對不起,隊 妳 (1998)    
    山村老屍 (1999)    
    反骨仔 (1999)    
    龍虎列傳 (1999) ... CID
    電影鴨 (1999)    
    獸性新人類 (2000)    
    無法無天 (2000) ... 太子哥
    改正歸邪 (2000)    
    山村老屍II色之惡鬼 (2000)    
    江湖告急 (2000)    
    熱血刑警 (2001)    
    野獸之瞳 (2001) ... 阿華
    重裝警察 (2001)    
    愛君如夢 (2001)    
    九龍冰室 (2001) ... 蒙損友丙
    赤裸天使 (2003)    
    臥虎 (2006)    
    家和萬事驚 (2019)