Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃立德(1)
Ivan Wong Lap-Tak  ♂
 
Filmography (1993-2019)
 
  製片 (39 films)
    戰狼傳說 (1997)    
    B計劃 (1998)    
    沒有小鳥的天空 (1998)    
    烈火青春 (1998)    
    殺殺人、跳跳舞 (1998)    
    千言萬語 (1999)    
    上帝之手 (1999)    
    蜜桃成熟時3蜜桃仙子 (1999)    
    鬼同你玩 (2000)    
    江湖告急 (2000)    
    香港有個荷里活 (2001)    
    野獸之瞳 (2001)    
    絕世好Bra (2001)    
    幽靈人間II鬼味人間 (2002)    
    魂魄唔齊 (2002)    
    嫁個有錢人 (2002)    
    戀上你的床 (2003)    
    豪情 (2003)    
    戀情告急 (2004)    
    鬼馬狂想曲 (2004)    
    借兵 (2005)    
    非常青春期 (2005)    
    黑夜 (2006)    
    天生一對 (2006)    
    戀愛初歌 (2006)    
    黑拳 (2006)    
    每當變幻時 (2007)    
    戲王之王 (2007)    
    大搜查之女 (2008)    
    奪帥 (2008)    
    機動部隊─警例 (2008)    
    撲克王 (2009)    
    惡胎 (2010)    
    人間喜劇 (2010)    
    復仇者之死 (2010)    
    滅門 (2010)    
    保衛戰隊之出動喇!朋友! (2011)    
    忠烈楊家將 (2013)    
    蕩寇風雲 (2017)    
  演員 (3 films)
    李洛夫奇案 (1993)    
    殺殺人、跳跳舞 (1998)    
    魂魄唔齊 (2002) ... 30's 大天二師爺
  策劃 (7 films)
    竊聽風雲 (2009)    
    超級經理人 (2013)    
    衝鋒戰警 (2013)    
    盜馬記 (2014)    
    陀地驅魔人 (2015)    
    消失的兇手 (2015)    
    犯罪現場 (2019)    
  執行監製 (2 films)
    追捕 (2017)    
    小Q (2019)