Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何賽舟
Sam Ho Choi-Chow  ♂





 
Filmography (1988-2010)
 
  動作設計 (2 films)
    殺殺人、跳跳舞 (1998)    
    超索型警 (2004)    
  助理指導 (5 films)
    捉鬼專門店 (1991)    
    笑傲江湖II東方不敗 (1992)    
    戰狼傳說 (1997)    
    不死心靈 (2001)    
    無問題2 (2002)    
  演員 (65 films)
    殭屍鬥巫師 (1988)    
    雞同鴨講 (1988)    
    殺手天使 (1989)    
    獵魔群英 (1989)    
    虎膽女兒紅 (1990)    
    地頭龍 (1990)    
    一咬OK (1990)    
    橫衝直撞火鳳凰 (1990)    
    奇兵 (1990)    
    賭聖 (1990)    
    一眉道姑 (1990)    
    黑海霸王花 (1990)    
    爛賭財神 (1990)    
    初到貴境 (1990)    
    喋血邊緣 (1991)    
    滾滾紅唇 (1991)    
    捉鬼專門店 (1991)    
    衛斯理之霸王卸甲 (1991)    
    赤慾情花 (1991)    
    倩女幽魂III 道道道 (1991)    
    新精武門1991 (1991)    
    海狼 (1991)    
    烈火危情 (1991)    
    轟天龍 (1991)    
    志在出位 (1991)    
    英倫越戰 (1991)    
    帶子洪郎 (1991)    
    踢到寶 (1992)    
    龍之根 (1992)    
    蠍子戰士 (1992)    
    淫妖豪情 (1992)    
    浪子殺手霸王花 (1992)    
    審死官 (1992)    
    黑越玫瑰 (1992)    
    笑傲江湖II東方不敗 (1992)    
    鹿鼎記II神龍教 (1992)    
    至尊三十六計之偷天換日 (1993)    
    白髮魔女傳 (1993)    
    超級學校霸王 (1993)    
    神經刀與飛天貓 (1993) ... 欲搶九尾狐的東瀛伊賀派首領
    城市獵人 (1993)    
    現代豪俠傳 (1993)    
    武俠七公主 (1993)    
    九品芝麻官白面包青天 (1994)    
    新俏郎君 (1994)    
    7金剛 (1994)    
    黃飛鴻之五龍城殲霸 (1994)    
    賭神3之少年賭神 (1996)    
    衝鋒隊─怒火街頭 (1996)    
    戰狼傳說 (1997)    
    戇星先生 (1997)    
    殺殺人、跳跳舞 (1998)    
    龍在江湖 (1998)    
    野獸刑警 (1998)    
    新家法 (1999)    
    轟天綁架大富豪 (1999)    
    七條命 (2000)    
    賤男特警 (2000)    
    險角 (2001)    
    35米厘兇心人 (2002)    
    無問題2 (2002)    
    百分百感覺 2003 (2003)    
    大佬愛美麗 (2004)    
    超索型警 (2004)    
    出水芙蓉 (2010)