Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蘇國豪
Simon So Kwok-Ho
 
Filmography (1994-2016)
 
  美術 (38 films)
    清官難審 (1994)    
    暗花 (1998)    
    真心英雄 (1998)    
    非常突然 (1998)    
    周末狂熱 (1999)    
    十二夜 (2000)    
    愛與誠 (2000)    
    暗戰2 (2001)    
    芭啦芭啦櫻之花 (2001)    
    鍾無艷 (2001)    
    見鬼 (2002)    
    熱血青年 (2002)    
    嚦咕嚦咕新年財 (2002)    
    下一站...天后 (2003)    
    新紮師妹2 (2003)    
    龍咁威2003 (2003)    
    見鬼2 (2004)    
    甜絲絲 (2004)    
    我要做Model (2004)    
    身驕肉貴 (2004)    
    鬼馬狂想曲 (2004)    
    後備甜心 (2005)    
    美麗酒吧 (2005)    
    龍咁威2之皇母娘娘呢? (2005)    
    鬼眼刑警 (2006)    
    愛上屍新娘 (2006)    
    心想事成 (2007)    
    鬼計 (2007)    
    蠍子 (2008)    
    誰說青春不能錯 (2008)    
    戰無雙 (2009)    
    海洋天堂 (2010)    
    劍雨 (2010)    
    車手 (2012)    
    守誅人 (2012)    
    北京遇上西雅圖 (2013)    
    百星酒店 (2013)    
    大尾鱸鰻2 (2016)    
  演員 (2 films)
    暗花 (1998)    
    童夢奇緣 (2005) ... 籃球隊隊長