Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
彭幼芳
Pang Yau-Fong  ♀
Aliases:  彭幼芬
 
Filmography (1997-2018)
 
  製片 (14 films)
    夜半3點鐘 (1997)    
    非常突然 (1998)    
    失業特工隊 (1998)    
    無問題 (1999)    
    薰衣草 (2000)    
    小親親 (2000)    
    夏日的麼麼茶 (2000)    
    北京樂與路 (2001)    
    怪獸學園 (2002)    
    一碌蔗 (2002)    
    大丈夫 (2003)    
    打開我天空 (2016)    
    Good Take! (2016)    
    英倫對決 (2017)    
  聯合監製 (1 film)
    黃金兄弟 (2018)    
  場記 (1 film)
    暗花 (1998)    
  行政監製 (1 film)
    烈日當空 (2008)    
  策劃 (11 films)
    江湖 (2004)    
    大丈夫2 (2006)    
    野·良犬 (2007)    
    生日快樂 (2007)    
    七擒七縱七色狼 (2007)    
    花花型警 (2008)    
    劍蝶 (2008)    
    彈.道 (2008)    
    無野之城 (2008)    
    永久居留 (2009)    
    孔子 (2010)    
  執行監製 (7 films)
    生日快樂 (2007)    
    魔術男 (2007)    
    七十二家房客 (2010)    
    白蛇傳說 (2011)    
    2012我愛HK喜上加囍 (2012)    
    打開我天空 (2016)    
    Good Take! (2016)    
  監製 (5 films)
    新天生一對 (2012)    
    大尾鱸鰻 (2013)    
    瑪德2號 (2013)    
    大尾鱸鰻2 (2016)    
    黃金兄弟 (2018)    
  演員 (5 films)
    失業特工隊 (1998)    
    薰衣草 (2000)    
    北京樂與路 (2001) ... 香港記者
    怪獸學園 (2002) ... 修女
    無野之城 (2008) ... 唱片監製
  執行製片 (2 films)
    玻璃樽 (1999)    
    星月童話 (1999)