Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曾達時
Sunny Tsang Tat-Sze
Aliases:  曾偉時
 
Filmography (1989-2011)
 
  攝影 (14 films)
    危情羔羊 (1993)    
    四月四日 (1997)    
    非常警察 (1998)    
    七月又十四之信不信由你 (1999)    
    三五成群 (1999)    
    阿虎 (2000)    
    殭屍大時代 (2002)    
    少年刀手 (2003)    
    賭俠之人定勝天 (2003)    
    綁錯義嫂著錯草 (2003)    
    散打 (2004)    
    三國志見龍卸甲 (2008)    
    錦衣衛 (2010)    
    鴻門宴 (2011)    
  演員 (2 films)
    野獸刑警 (1998)    
    亞李、爸爸兩個大盜 (1998)    
  燈光 (16 films)
    神勇雙妹嘜 (1989)    
    福星闖江湖 (1989)    
    警察扒手兩家親 (1990)    
    無敵幸運星 (1990)    
    老友鬼上身 (1992)    
    危情羔羊 (1993)    
    黑俠 (1996)    
    黑金 (1997)    
    天才與白痴 (1997)    
    最後判決 (1997)    
    非常警察 (1998)    
    野獸刑警 (1998)    
    亞李、爸爸兩個大盜 (1998)    
    甜言蜜語 (1999)    
    天有眼 (2000)    
    少年阿虎 (2003)