Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
關小慧
Kwan Siu-Wai  ♀
 
Filmography (1992-2019)
 
  監製 (1 film)
    八個女人一台戲 (2019)    
  副導演 (14 films)
    狂野生死戀 (1995)    
    G4特工 (1997)    
    飛一般愛情小說 (1997)    
    愈快樂愈墮落 (1998)    
    半支煙 (1999)    
    心猿意馬 (1999)    
    鬼同你玩 (2000)    
    有時跳舞 (2000)    
    二五傳說 (2001)    
    初戀拿喳麵 (2001)    
    停不了的愛 (2002)    
    變臉迷情 (2002)    
    一碌蔗 (2002)    
    小心眼 (2007)    
  場記 (4 films)
    阮玲玉 (1992)    
    風塵三俠 (1993)    
    南京的基督 (1995)    
    狂野生死戀 (1995)    
  策劃 (1 film)
    長恨歌 (2005)    
  執行監製 (1 film)
    謊言西西 (2016)