Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃東花
Carly Wong Dung-Fa  ♀
 
Filmography (1992-2016)
 
  監製 (1 film)
    過海隧道 (1999)    
  製片 (29 films)
    墮落天使 (1995)    
    情人的眼淚 (1996)    
    精裝難兄難弟 (1997)    
    初纏戀后的二人世界 (1997)    
    愛在娛樂圈的日子 (1998)    
    我愛你 (1998)    
    屍氣逼人 (1999)    
    電影鴨 (1999)    
    山狗1999 (1999)    
    龍在邊緣 (1999)    
    女色狼 (1999)    
    龍火 (2000)    
    江湖告急 (2000)    
    暴力刑警 (2000)    
    制服誘惑2地下法庭 (2000)    
    漫畫風雲 (2001)    
    野獸之瞳 (2001)    
    初戀拿喳麵 (2001)    
    戀愛起義 (2001)    
    絕世好B (2002)    
    千機變II花都大戰 (2004)    
    2046 (2004)    
    愛神 (2004)    
    散打 (2004)    
    猛龍 (2005)    
    神話 (2005)    
    踏血尋梅 (2015)    
    愛在深秋 (2016)    
    老笠 (2016)    
  副導演 (4 films)
    妖獸都市 (1992)    
    香江花月夜 (1995)    
    新房客 (1995)    
    龍火 (2000)    
  演員 (2 films)
    香江花月夜 (1995)    
    愛在娛樂圈的日子 (1998)    
  場記 (6 films)
    妖獸都市 (1992)    
    赤腳小子 (1993)    
    天若有情Ⅱ之天長地久 (1993)    
    濟公 (1993)    
    飛虎雄心 (1994)    
    至激殺人犯 (1997)    
  策劃 (1 film)
    魂魄唔齊 (2002)